Padroni di Roma
Aquile
Sega procitav sto e frkava so Strotman?Vistina li e ova sto se pisuva

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е сподели де, што прочитаSega procitav sto e frkava so Strotman?Vistina li e ova sto se pisuva![]()

Ваљда дека не поминала операцијата на лигаментите како што треба и прашање е дали воопшто ќе може да заигра фудбал, или пак ќе биде долго отсутен.Е сподели де, што прочита![]()

https://vine.co/tags/SampGenoaDajte video od Mihajlovic kako se stepa so eden od svoite igraci

)
, ме нервира што е преголем плачко, а за сега не успеа да ме убеди дека може да го достигне врвот, направи голем успех, но секогаш стигаше до одреден лимит и никако да го направи чекорот кој ќе го однесе на друго ниво, во самата елита... моја желба за тренер на Милан следната сезона, ако нешто докажал Конте, тоа е дека од раштиман оркестар, може да направи одличен провинциски оркестар кој ќе биде најдобар во својата средина, за пошироко некако не докажал... токму тоа е предизвикот пред него, да докаже дека не е ’провинциски’ тренер)
)
А и Страмачони ќе го заборавев и во него има материјал, а покажал повеќе од Инзаги, на пример... 
(барем во моментов, ќе видиме што носи иднината), а доколку има анкета мислам дека ќе победи Конте. 
тотално се согласвам за Конте, иначе Страмачиони ми е многу матен чоек. Го гледав како коментатор на SKY многу разбира ептен ама не го применва тоа што го знај многу често сега како тренер а ептен разбира.П.С. За мене најдобар е Алегри(барем во моментов, ќе видиме што носи иднината), а доколку има анкета мислам дека ќе победи Конте.
![]()
тотално се согласвам за Конте, иначе Страмачиони ми е многу матен чоек. Го гледав како коментатор на SKY многу разбира ептен ама не го применва тоа што го знај многу често сега како тренер а ептен разбира.