Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
мотивација не е да викаш даи даи или да се дереш повремено само кога некој играч греши (пошто Алегри само тогаш се дере).. Мотиватор е да држиш говор мотивационен, да имаш жар при бодрење, да се дереш од радост при гол даден и ред други работи односно емоции кои се покажуваат и фудбалерите ги впиваат и ги демонстрираат на терен...
Многу ти е површно мислењето( не неточно, ами нецелосно)...Мотивација не се дава само со дерење на постигнат гол и скокање и трчање по линијата за време на утакмица, мотивација се дава и пред натпревар ,на тренинг , во соблекувална пред меч на полувреме по натпревар итн итн...

Сеa приметив, Итaлијa имa 5 престaвникa вo Л.Е. Незнaм дaли имa некaде дa се уплaти дa oсвoи итaлијaнски клуб и кoлку е квoтaтa aмa 90% сум сигурен декa ќе биде тaкa.

Монтела може во џеб да го стави оној Покетино и со него да даде гол на маказа :P

Салах е најзаслужен, али ок нормално и цел тим. Кога излезе Мати Фернандез реков губиме на креативност, пошто и Борха е повреден, али добро изигра Бадељ. Да не претерувам рано е, ама Салах има потенцијал да биде и подобар од Куадрадо. Ко ке видам 33 милиони + Салах, сега во моментов ми изгледа како трансфер на годината во Италија. Побрз е со топка од Куадрадо, овој може без топка да е побрз, но Салах пак има само 22 год. Браво, нека ќењаат сека од Премиер Лига за милионите и шејците...

10885122_651704888291941_2443052108467953255_n.jpg

Браво само ваке нека продолжат, па и Италијанско финале да гледамо!! :cool:
Само да не се испосерат сите наеднаш :D

Последно уредено:
Браво за Торино ме изненадија,искрено не го гледав натпреварот и би сакал да знам на каков начин победија...Рома играа катастрофално лошо и иако беа со играч повеќе му дозволуваа на Фејнорд да му создава шанси и да му врши притисок на нивна половина..тотално безидејно како да чекаа да заврши натпреварот....За Интер и Наполи нема шо да коментирам,додека Виола не ја гледав

Сега можат италијаниве меѓусебно да се паднат или грешам?

Најголемо браво за Торино исто и Фиорентина, го исфрлија можеби најсилниот противник во ова натпреварување .. на хартија нормално, пошто Виола доминираше на двата натпревари. Сите тимови од Серие А продолжија понатаму тоа ме радува. Уште Волфсбург да не поминеше и ќе беше топ, али таман е и вака. Форца СериеА, доминација бе :icon_lol:

Сега можат италијаниве меѓусебно да се паднат или грешам?
Можат да вкрстат сега.Утре е ждрепката,ваљда нема да се погодат така и да се исфрлат меѓусебно уште во осминафинале

:D
10629327_1336252699748276_8392872031216189296_o.jpg

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom