Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Има ли Лациали тука? Forca Lazio !

Sent from my SM-G530H

Има бе, како нема, врие од лацијали и интеристи, они заедно одат, еден куп ги има:D

А има и тема фан клуб лацио, ама имаат добиено писмо од Курва Норд да ја бојкотираат темата ради Лотито:pos:

Има бе, како нема, врие од лацијали и интеристи, они заедно одат, еден куп ги има:D

А има и тема фан клуб лацио, ама имаат добиено писмо од Курва Норд да ја бојкотираат темата ради Лотито:pos:
Фала ти многу оти сум тазе у форумов и не знам како е работава. А шо се однесува на Лотито и јас имам примедби но да не забораваме дека он го спаси Лацио ( 500 милиони € задолжувања.).
Лотито свати како оди работата во серие А па успеа да се вметне во футбалската федерација, па се очекува овие години Лацио да достигне кулминацијата. Да не заборавиме дека Лотито ја има и Салернитана која сигурно ќе се искачи во Serie B.

Sent from my SM-G530H

Фала ти многу оти сум тазе у форумов и не знам како е работава. А шо се однесува на Лотито и јас имам примедби но да не забораваме дека он го спаси Лацио ( 500 милиони € задолжувања.).
Лотито свати како оди работата во серие А па успеа да се вметне во футбалската федерација, па се очекува овие години Лацио да достигне кулминацијата. Да не заборавиме дека Лотито ја има и Салернитана која сигурно ќе се искачи во Serie B.

Sent from my SM-G530H
Druze ostaj go ovoj @Boom Shaka Lakka ne go slusaj prevarant e :DDobredojde na forumov i FORZA LAZIO

Последно уредено:
Лошо менаџирање, ете тоа им се дешава... Парма не се распаѓа заради немање спонзори, финансии или пак заради тоа што немаа квалитетен тим, туку ради лошото менаџирање. Челниците успеаа да го удават клубот во долгови, постојано купуваа играчи а притоа на тие што се во клубот не им беа исплатувани платите, а успеаа и тимот да го исфрлат од ЛЕ заради неплатени долгови. Се им се собра наеднаш, и резултатот на крај е очигледен

Ко што вика Скиреа, изгледа очекувале пари од ЛЕ и на крај со курот в`раце останаа. :toe:

Ќе одат малце у Б,па ќе се вратат,па ќе скоцкаат екипа,и се така у круг.Стандард одкако ја знам за Парма.
Штета само ,лани одлично изиграа,ги сјеба скроз шо не им дозволија ЛЕ ради долгот од 300к е мислам дека беше.Ем ќе ќарае некој милион,ќе се скрпеа на некое време,а и ќе останеа највееојатно на нивото од мината сезона.
Пред неколку дена пак се сменија газдите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom