- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
до следното зимо ќе си иде од сампдорија гарант 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Forza neresheno xDЏабе ви е сфе, милан пак трети ќе бидат.
Хеххе поз, ајде не ме замарајте
Има ли Лациали тука? Forca Lazio !
Sent from my SM-G530H

Фала ти многу оти сум тазе у форумов и не знам како е работава. А шо се однесува на Лотито и јас имам примедби но да не забораваме дека он го спаси Лацио ( 500 милиони € задолжувања.).Има бе, како нема, врие од лацијали и интеристи, они заедно одат, еден куп ги има
А има и тема фан клуб лацио, ама имаат добиено писмо од Курва Норд да ја бојкотираат темата ради Лотито![]()
Padroni di Roma,те бараат на рецепција.Има ли Лациали тука? Forca Lazio !
Sent from my SM-G530H
Druze ostaj go ovoj @Boom Shaka Lakka ne go slusaj prevarant eФала ти многу оти сум тазе у форумов и не знам како е работава. А шо се однесува на Лотито и јас имам примедби но да не забораваме дека он го спаси Лацио ( 500 милиони € задолжувања.).
Лотито свати како оди работата во серие А па успеа да се вметне во футбалската федерација, па се очекува овие години Лацио да достигне кулминацијата. Да не заборавиме дека Лотито ја има и Салернитана која сигурно ќе се искачи во Serie B.
Sent from my SM-G530H
Dobredojde na forumov i FORZA LAZIOЈас можам да потврдам @Boom Shaka Lakka е преварант со тапијаDruze ostaj go ovoj @Boom Shaka Lakka ne go slusaj prevarant eDobredojde na forumov i FORZA LAZIO
да не го прислушкуваше?Јас можам да потврдам @Boom Shaka Lakka е преварант со тапија![]()