Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Можат МИлан у серија Б комотно, кај што му е местото хахахНемаат знаење за клуб ко Дортмунд... можат само Фиорентина да ја водат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можат МИлан у серија Б комотно, кај што му е местото хахахНемаат знаење за клуб ко Дортмунд... можат само Фиорентина да ја водат.
Сите знаете повеќе од многу други луѓе инволвирани во светскиот фудбал. Ви се чудам на знаењето...ко Кирил и Методи сте, просветителите на фудбалот. Овие тренериве се небитни, кој ги ебе, вие знаете подбро. Шо не пратите CV еве на пример да водите некој клуб од светски ранг? Еве Клоп да го смените, да го спасите Дортмунд...на пример
Ајде само вести да постираме, да немаме наши мислења. шо велиш?Сите знаете повеќе од многу други луѓе инволвирани во светскиот фудбал. Ви се чудам на знаењето...ко Кирил и Методи сте, просветителите на фудбалот. Овие тренериве се небитни, кој ги ебе, вие знаете подбро. Шо не пратите CV еве на пример да водите некој клуб од светски ранг? Еве Клоп да го смените, да го спасите Дортмунд...на пример
Ајде тогаш да пренесуваме само вести во темава. Што има ние да даваме свои мислења кога има експерти што знаат повеќе?!
Упс, чекај, али форум служи за луѓе кои се интересираат за некоја работа да дадат свое мислење и да дискутираат со други.
Башка тие сезнајковците за фудбал никогаш ништо не погрешиле. Никогаш немало утнати трансфери, посебно сите фалени таленти успеваат... Можеби во некој друг универзум...
Почит огромна од мене за овасе нашалив бе,знам дека не вреѓаш,таман работа,не сум (бар ја) симпатизер со розеви наочари и колку-толку реално гледам на работиве
иначе за одење у друг клуб Гомез имал понуда од Реал (така он кажа у едно интервју) али одбил зш мислел дека го бараат ко резерва за Бензема а не ко прв шпиц,Наполи исто го бараа па после го зедоа Игуаин...муабетов ми е имало понуди,не бил само со нашата па да мора кај нас да дојде![]()

ко така шо се замараш со нас? Чекај некој тренер,фудбалски аналитичар да дај интервју или да се придружи на форумот, едноставно не читај бе другар кога не сме гледале и не сме писмени ете според тебе колку тебе не се замарај со нас едноставно е.Значи моето мислење е дека поверодостојно ми е кога ќе прочитам интервју од некој тренер, фудбалски аналитичар или некој сличен одколку од вас тука. И друга работа е што муабетот што сакате да го наметне за Гомез нема благе везе... али добро очигледно не сте гледале фудбал.
Поклон е дури.1.35 коефициент за Јувентус според Моцарт...![]()
Значи моето мислење е дека поверодостојно ми е кога ќе прочитам интервју од некој тренер, фудбалски аналитичар или некој сличен одколку од вас тука. И друга работа е што муабетот што сакате да го наметне за Гомез нема благе везе... али добро очигледно не сте гледале фудбал.
..ајде го разбирам онај Фантази дека е вљубен во Гомез и сака да има интимни односи со него,ама тебе шо ти е проблемот?..да не му си личен адвокат?Па иди на некој таков сајт и читај мислења,расправај се со експертите,што си дошол овде на форумов.Гледаш врска немаме од фудбал.Значи моето мислење е дека поверодостојно ми е кога ќе прочитам интервју од некој тренер, фудбалски аналитичар или некој сличен одколку од вас тука. И друга работа е што муабетот што сакате да го наметне за Гомез нема благе везе... али добро очигледно не сте гледале фудбал.
колку мислења избришаја модераторите да знајш самоПа иди на некој таков сајт и читај мислења,расправај се со експертите,што си дошол овде на форумов.Гледаш врска немаме од фудбал.

Oвој чим кажал така,ондак тоа е апсолутната вистина!Тавекио што ке каже и поп што ке отпее,тоа е!Tavecchio: ‘Juve have 32 Scudetti’
FIGC President Carlo Tavecchio says Juventus would have won the League without Calciopoli - ‘they have won 32 Scudetti’.
FIGC President Carlo Tavecchio says Juventus would have won the League without Calciopoli - ‘they have won 32 Scudetti’.
The Bianconeri were demoted to Serie B in 2006 after a scandal in which then-director Luciano Moggi was accused of holding too much influence over the selection of referees.
However, while Tavecchio says the Old Lady would have triumphed regardless, he maintains the verdict must be upheld.
“Juventus were clearly the strongest on the pitch,” the President told La Repubblica.
“They have won 32 Scudetti, the team did not steal anything and they wouldn’t have needed any hocus-pocus.
“I say this as an old Interista.
“However, the Calciopoli ruling, which sanctioned the behaviour of the club off the field, is the law and we’re here to enforce it.
“On March 23 the Supreme Court will have the final say on Calciopoli. Juve’s cause is reckless, and you’ll see, it’ll be the FIGC who claim damages.”
![]()