Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Oвој чим кажал така,ондак тоа е апсолутната вистина!Тавекио што ке каже и поп што ке отпее,тоа е!
Не знам тука ваш бил чоекот :icon_lol: тежок Интериста[DOUBLEPOST=1423244095][/DOUBLEPOST]Serie A to finish mid-May
Next season’s Serie A will finish in the middle of May, in accordance with the wishes of Italy CT Antonio Conte.[DOUBLEPOST=1423246669][/DOUBLEPOST]Official: Parma confirm sale

“Parma FC communicates that today a majority interest belonging to Eventi Sportivi Spa, the society that controlled the club, was sold,” reads the release on Parma’s website.

“The manager of reference nominated by the new ownership is Fiorenzo Alborghetti, who will handle alongside Pietro Leonardi all the procedures for the formation of the new board of directors.

“Details on the new ownership of Parma FC will be distributed over the following days.”[DOUBLEPOST=1423250288][/DOUBLEPOST]
983849_800576699979931_5701301383445380027_n.jpg

:pos::pos:

Последно уредено:
читам неколку страни наназад, и гледам некои членови се вреѓаат меѓу себе... Па добро бе мајко му стара, ко пари да ви даваат клубовиве па да се вреѓате и заканувате меѓусебе ... Бетер сте од партискине војничина ....

^ Колку според постовиве изгледа како Сладоледџијава да се предозирал на Сладолед вечерва..

Инаку Парма за малце избегна судбина на Металург..демек нов газда ќе сме имале..ова се ми изгледа предоцна ама...ајде без 99% од тимот што ја почна сезоната...ќе видиме..дај боже да обезбедиме опстанок..ма да ја уште од сега се спремам за дерби утакмици со Латина..

Ова коло ударната тројка на Сасуоло (Заза, Берарди, Сансоне) кои воедно му се изнаредија сите минатиот викенд на Интер сите нема да играат поради суспензија. Сансоне оти доби црвен, а Берарди и Заза оти го добија осмиот жолт картон во сезоната, а во Италија на секои четири жолти се одмара по еден натпревар.

читам неколку страни наназад, и гледам некои членови се вреѓаат меѓу себе... Па добро бе мајко му стара, ко пари да ви даваат клубовиве па да се вреѓате и заканувате меѓусебе ... Бетер сте од партискине војничина ....

Не,најтрагичното е тоа што не се расправавме и вреѓавме поради клубовите,туку мене директно почнаа да ме вреѓат поради моето мислење за Гомез..како татко или пак дечко да му е па толку се вреѓаат за Гомез ако некој ја напиши вистината

Мене сељак ме нарекоја дека форум е за изјаснување на свои мислења и ставови. :popce:

Ова коло ударната тројка на Сасуоло (Заза, Берарди, Сансоне) кои воедно му се изнаредија сите минатиот викенд на Интер сите нема да играат поради суспензија. Сансоне оти доби црвен, а Берарди и Заза оти го добија осмиот жолт картон во сезоната, а во Италија на секои четири жолти се одмара по еден натпревар.
викаш редно е да го сркне Сасуоло?
Доста им беа победи и нерешени,време е да изгубат :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Не,најтрагичното е тоа што не се расправавме и вреѓавме поради клубовите,туку мене директно почнаа да ме вреѓат поради моето мислење за Гомез..како татко или пак дечко да му е па толку се вреѓаат за Гомез ако некој ја напиши вистината
o_O
за кого е вистина?
вистина би било ако си некој статистичар со тапија,па со факти да ја докажеш тезава твоја,вака е само твое мислење,ништо појше ;)
btw поштуам секакво мислење,тоа е суштината на форумов,нели?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom