Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го потпишаа, уште не поминати прегледите си се сликал со шалот. Само не ми е јасно како никој досега не откри дека има проблем со срцето.Да бе сеа ми текна.
Го потпишавте више Бијабијани бе, само Закардо одби преселба у Парма и пропадна трансферот, сеа убаво се сетив.![]()
Не го потпишаа, уште не поминати прегледите си се сликал со шалот. Само не ми е јасно како никој досега не откри дека има проблем со срцето.
и за импотенцијаНајдетални прегледи правите вие, за срце,заби, уште за дустабан немате вратено играч назад.

Изгледа утре ќе си се подзасилиме со мртвиот Кристијан Ледесма од Лацио.
Суљо врати се, све ти е опростено.
..fuck this shit..Камбиасо,Станкович,Занети,Самуел,Милито..враќајте сеЖими мајка боље Камби нека го вратат, барем легенда на клубов е и нека го нека се влечка по терен.Ме маваат флешој од времето кога го купивме дедо Роки Балбоа..fuck this shit..Камбиасо,Станкович,Занети,Самуел,Милито..враќајте се
барем убав е да го ебам
барем убав е да го ебам![]()

Изгледа утре ќе си се подзасилиме со мртвиот Кристијан Ледесма од Лацио.
Суљо врати се, све ти е опростено.

антонели бокети палета дестро и черчиКолку играчи донесе Милан преодниов рок? Озбилно прашувам![]()