Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Уште една класика епизода од новиов модерен comedy Milan.
Види го бе греота типов, го донесоа да го сликаат со шалот. :pos:

Да бе сеа ми текна. :D
Го потпишавте више Бијабијани бе, само Закардо одби преселба у Парма и пропадна трансферот, сеа убаво се сетив.
Phantom-signing.jpg
Не го потпишаа, уште не поминати прегледите си се сликал со шалот. Само не ми е јасно како никој досега не откри дека има проблем со срцето.

Не го потпишаа, уште не поминати прегледите си се сликал со шалот. Само не ми е јасно како никој досега не откри дека има проблем со срцето.

Најдетални прегледи правите вие, за срце,заби, уште за дустабан немате вратено играч назад.

Изгледа утре ќе си се подзасилиме со мртвиот Кристијан Ледесма од Лацио. :facepalm:

Суљо врати се, све ти е опростено.

Изгледа утре ќе си се подзасилиме со мртвиот Кристијан Ледесма од Лацио. :facepalm:

Ме маваат флешој од времето кога го купивме дедо Роки Балбоа:facepalm:..fuck this shit..Камбиасо,Станкович,Занети,Самуел,Милито..враќајте се

Ме маваат флешој од времето кога го купивме дедо Роки Балбоа:facepalm:..fuck this shit..Камбиасо,Станкович,Занети,Самуел,Милито..враќајте се
Жими мајка боље Камби нека го вратат, барем легенда на клубов е и нека го нека се влечка по терен.
Како може да се заинтересираат за играч како Ледесма не ми е јасно.

Вака коа читам Ледесма потенцијален трансфер на Леива ми делува како Погба да го купуваме.

b81izsrigaaz0e5-jpg.113365

Палета сине, сеа у одбрана Бонера десно, Бокети и Палета централни, Антонели лево...
Доѓите сад јер смо се доста зајебавали

Колку играчи донесе Милан преодниов рок? Озбилно прашувам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom