Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас читам дека кога им ги фрлиле назад Icardi му рекол hijos de putae на сите :D
Сигурно паднале тешки зборови, не викам не.

Муабетот ми е дека Икарди е најмалку крив за целава ситуација а сите му јадат од курот.
А тоа мајмуните собрани позади ограда што мислат дека се газди на клубот нека оладат малце да не испадне истата ситуација како со Милито кога му свиркаа на 2ра утакмица за Интер за на крај да го сметаат за Бог.
Истото е и со Балотели, му јадеа од курот кога го фрли дресот, еве ги истите тие денеска истото дело го направија.

Сигурно паднале тешки зборови, не викам не.

Муабетот ми е дека Икарди е најмалку крив за целава ситуација а сите му јадат од курот.
А тоа мајмуните собрани позади ограда што мислат дека се газди на клубот нека оладат малце да не испадне истата ситуација како со Милито кога му свиркаа на 2ра утакмица за Интер за на крај да го сметаат за Бог.
Истото е и со Балотели, му јадеа од курот кога го фрли дресот, еве ги истите тие денеска истото дело го направија.
Нема врска брат дали е крив или не фати му опцуј, Освалдо му се развика и наеднаш Манчини фати се понаша као демек строг тренер ( нешто кое патем манчини сегде го прај се кара со еден од напаѓачите чист пр Тевез)

Нема врска брат дали е крив или не фати му опцуј, Освалдо му се развика и наеднаш Манчини фати се понаша као демек строг тренер ( нешто кое патем манчини сегде го прај се кара со еден од напаѓачите чист пр Тевез)
Освалдо на сред утакмица се стрча да се тепа со соиграч додека Јувентус летаа у полу-контра.
После и во соблекувална урлал, се праел шеф дури и на Манчини му се развикал, мислам дека му рекол џабе си дошол овде да ги оправаш овие им нема спас... у тој контекст. И затоа е казнет и дреме на улица сеа. Најверојатно ќе јаде и тужба и ќе треба да плаќа казна на Интер.

Освалдо на сред утакмица се стрча да се тепа со соиграч додека Јувентус летаа у полу-контра.
После и во соблекувална урлал, се праел шеф дури и на Манчини му се развикал, мислам дека му рекол џабе си дошол овде да ги оправаш овие им нема спас... у тој контекст. И затоа е казнет и дреме на улица сеа. Најверојатно ќе јаде и тужба и ќе треба да плаќа казна на Интер.
Сето ова мене искрено вака од страна ми личи само на вадење муабети за да се оправда улогата на Манчини во цела таја кавга и ништо друго затоа што пред то се си беше во ред на никој не му сметаше, а тоа со тужбата е чиста глупост.

Сето ова мене искрено вака од страна ми личи само на вадење муабети за да се оправда улогата на Манчини во цела таја кавга и ништо друго затоа што пред то се си беше во ред на никој не му сметаше, а тоа со тужбата е чиста глупост.
Да беше така, ќе имаше изјава и од Освалдо а не како пичка да се крие, и самиот е свесен дека со ова си еба матер, си ја пропушти можеби и последната шанса да напраи нешто повеќе у неговата и така мртва и просечна фудбалска кариера.
Најмал проблем ни е Освалдо у екипава, небитен е како семафори у ГТА.
Избркан на клоци од екипи како Еспањол и Рома па сега еден Интер ќе му праи кејфови.

Ќе ви го прибереме ние Освалдо, не се секирај :ROFLMAO:
Ни се нуди као курва веќе подолго време.

Читам прееска кажал го сакам Јуве и само Јуве, сакам да останам засекогаш, а не да ми биде само попатна станица... :facepalm: Оди бе бегај таму :kuracc: :busi:

Ќе остане бе до летоска, после ќе се степа со Погба и Тевез и на клоци од кај вас. :D

Касано ќе си го земеме ние, реално за Освалдо е Тоти. :cool:

Да беше така, ќе имаше изјава и од Освалдо а не како пичка да се крие, и самиот е свесен дека со ова си еба матер, си ја пропушти можеби и последната шанса да напраи нешто повеќе у неговата и така мртва и просечна фудбалска кариера.
Најмал проблем ни е Освалдо у екипава, небитен е како семафори у ГТА.
Избркан на клоци од екипи како Еспањол и Рома па сега еден Интер ќе му праи кејфови.
лајкот беше за :D

Ночерино одмазнички стрела за Парма. :D

Посмешна утакмица одамна немам гледано. Кристијан факинг Закардо изнуди пенал и му поништија еден гол, а од другава страна Ночерино даде гол на сред Сан Сиро и не прослави. :icon_lol:

Ја на Замунда ако би барал мечеви од Милан или Интер сезонава би штилкирал comedy и би барал. Жива среќа немам потреба од такво нешто, не сум по комедиите. :гик:

Веќе не се смешни повеќе миланскиве екипи, побарај ги под трагедија Стеф. Прво пол. гледав и повеќе не гледам, башка ми кочи и стримов. Многу ми беше мака кога Телма ТВ кажа дека нема да дава Калчо после толку години, сега испадна дека донеле правилна одлука, без оглед каква и да била вистинската причина. Доволно ми е да го пратам само Јуве и ништо повеќе...:tapp:

Ова,ако стварно го рекол,му е најпаметно нешто у живот што го има кажано!!! :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom