Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Веќе не се смешни повеќе миланскиве екипи, побарај ги под трагедија Стеф. Прво пол. гледав и повеќе не гледам, башка ми кочи и стримов. Многу ми беше мака кога Телма ТВ кажа дека нема да дава Калчо после толку години, сега испадна дека донеле правилна одлука, без оглед каква и да била вистинската причина. Доволно ми е да го пратам само Јуве и ништо повеќе...:tapp:
Абе језда лигата е мизерија во моментов, освен Јуве и Рома, ама не е правилна одлука да не се дава Серија А. Јас Интер го гледам како и да е, и нормално бели влакна имам на 22 години ради нив, се да им ебам. :D

Абе језда лигата е мизерија во моментов, освен Јуве и Рома, ама не е правилна одлука да не се дава Серија А. Јас Интер го гледам како и да е, и нормално бели влакна имам на 22 години ради нив, се да им ебам. :D
Сигурно не е исто да гледаш театарска претстава сега што е на репертоар и право дерби со миланци како порано.

Ај ти имаш бели влакна на 22, ами јас на 16

Мене најинтересни ми се Матри,Бориело и Освалдо..во овие неколку години во секоја полусезона си ги менваат клубојте и никако да се задржат некаде повеќе од 6 месеци:icon_lol:,кузнај колку му е скурчено на нивните агенти и менаџери на секое да му бараат нови клубој откако ќе ги избркаат од претходните..а реално во Рома напаѓач игра дедоми Тоти,во Лацио бабами Клосе и во Интер и Милан ванаби таленти како Икарди и сега онај неподвижниот Дестро:pos::pos:..неможам да ги разберам итајланските екипи искрено..демек овие тројцата горе се полоши од другите?

Посмешна утакмица одамна немам гледано. Кристијан факинг Закардо изнуди пенал и му поништија еден гол, а од другава страна Ночерино даде гол на сред Сан Сиро и не прослави. :icon_lol:
:ojeaa:

еееееее, порано интерашиве и миланистиве се караа за врвот на табелата , за титули едно друго, а сега се караат кој тим бил помизерен... до какво дереџе дојде Сериа А...

Од кои екипи дојде време да губиме :facepalm:

(инаку не, неделава нема да се цитирам за манчини и интер :icon_mrgr: )

Посмешна утакмица одамна немам гледано. Кристијан факинг Закардо изнуди пенал и му поништија еден гол, а од другава страна Ночерино даде гол на сред Сан Сиро и не прослави. :icon_lol:

Untitled.jpg

Абе овој нели го бркавте летоска? Нешто имаше со него, карање, суспензии, трибини.
Не ми текнува. :cautious:
Требаше да се врати во Парма, ама на Бамбини на медицинските прегледи му открија проблем со срцето и не успеа замената.

Требаше да се врати во Парма, ама на Бамбини на медицинските прегледи му открија проблем со срцето и не успеа замената.
Да бе сеа ми текна. :D
Го потпишавте више Бијабијани бе, само Закардо одби преселба у Парма и пропадна трансферот, сеа убаво се сетив.
Phantom-signing.jpg

А кај е сеа овај ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom