Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
За тие што не виделе...

Црнчево по синоќешнион натпревар си ја крена цената за 6 до 7 милиони на трансфер пазарот. Да му ебиш стопанката, најрасположен беше вчера за надигрување
Црнчево направи шпринт, и постигна гол каков што Лихштајнер не дал и никад нема да даде во неговата кариера... Just Sayin :свиркам:

^МоМ беше на крај, искина цела утакмица.

Црнчево направи шпринт, и постигна гол каков што Лихштајнер не дал и никад нема да даде во неговата кариера... Just Sayin :свиркам:

Ама затоа ти вчера ова го пиша...

. Според мене најдобро изигра Лихштајнер.. Искина човекот му ебам на судијата све по список за непостоечкиот црвен картон...

Да со шпринт, да без шпринт, при срце ти е Швајцарецот... :cool:

Ама затоа ти вчера ова го пиша...

Да со шпринт, да без шпринт, при срце ти е Швајцарецот... :cool:
Во врска со вчерашниот пост мајсторе
32671370821145_Sarcasm-I-put-that-shit-on-everything.png

Пораката која му ја испрати Вентура на еден навивач на Торино, бидејќи ги навредувал играчите.

WelcomeWillingAntarcticfurseal.gif

Ventura got into a shouting match with a Torino supporter in the stands after the final whistle.

“I am the calmest man in the world, but when I saw a fan insulting the players who fought hard for 90 minutes at the Juventus Stadium and came so close to victory... I lost my mind.

“I wanted to tell him, you are no longer allowed to be a Torino fan or come to the stadium, because you’ve lost the right to talk about growth and planning if you insult players after that performance.

“Of course I regret behaving like that, but there has to be respect for the players. Going back, I should’ve just gone into the locker room and closed myself in, but I had a moment of rage. I apologise of anyone who saw that was offended.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom