Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Единствен пат кога сум го видел Дел Пиеро напизден беше овде... Ваквото однесување на Тоти му е секојдневие :LOL:

Гледај што убаво си стави клип од утакмица во Серија Б. :LOL::LOL::LOL::LOL:

Де роси според мене е полош и од Тоти
Според вас и овој беше играчиште
zarate01.jpg
:pos:

А за дечконо горе со информацијата со Тотти и ДДР :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Добро ај - ме разубедивте :) Тоти и ДДР се срциња од луѓе и тројцата гореспоменати може да им се фатат за курињата:icon_lol::icon_lol:

Единствен пат кога сум го видел Дел Пиеро напизден беше овде... Ваквото однесување на Тоти му е секојдневие :LOL:

Па се отепа глумење тој цела утакмица зато му исклучи АДП, не го ни гибна, а и плус воопшто не се избуни за жолтиот.

Последно уредено:
Според вас и овој беше играчиште
zarate01.jpg
:pos:

И сега што сакаше да кажеш со сликава?
Или само да се врати нешто колку и глупо да е :facepalm:
Ако имаш нешто пробај да ми го смениш мислењето за Де Роси, а не вака постираш слика што врска нема со дискусијата.
И на кого се обраќаш со "вас" колку што гледам јас дадов лично мислење, или ме персираш:pos::pos:

Последно уредено:
И сега што сакаше да кажеш со сликава?
Или само да се врати нешто колку и глупо да е :facepalm:
Ако имаш нешто пробај да ми го смениш мислењето за Де Роси, а не вака постираш слика што врска нема со дискусијата.
И на кого се обраќаш со "вас" колку што гледам јас дадов лично мислење, или ме персираш:pos::pos:
Вас како фановите на Лацио, а нема што да ти мењам ја мислење тебе за Де Роси, твое си е тоа...Де Роси има уште многу за играње а ќе остане запамтен исто како и Тоти како еден од најголемите играчи кои заиграле за Италија, и едни од најголеми легенди на Рим и Рома... Сликата е само споредба која е една од најголемите легенди на Лацио :P Aко и уопште постои таков играч( легенда на Лацио ) Пред се поентата ми беше мало пецкање и така темава е мртва бар некоја закачка нека има... :)

Вас како фановите на Лацио, а нема што да ти мењам ја мислење тебе за Де Роси, твое си е тоа...Де Роси има уште многу за играње а ќе остане запамтен исто како и Тоти како еден од најголемите играчи кои заиграле за Италија, и едни од најголеми легенди на Рим и Рома... Сликата е само споредба која е една од најголемите легенди на Лацио :P Aко и уопште постои таков играч( легенда на Лацио ) Пред се поентата ми беше мало пецкање и така темава е мртва бар некоја закачка нека има... :)
Не дупи сега и ти :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom