Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
добро бе а милан кој го води? напраивте ко инзаги да е мурињо за мацари ....башка милан не сврзал 2-3 паса вчера...е добро де што дека интер сврзуваше 2-3 кога тоа немаше апсолутно никаков ефект....немојте да биде како барса овие што се и да се радувате на посед и пасови и да се сметате подобри ради тоа....

NnecmzJ.png

10 црвени картони во Серија Б :D

Houston we have a problem. Момци дали знаете Интер кој го водеше до ова коло? Ако споредувате до сега што направиле тимовите Милан за Интер е Реал+Барса+Челзи на квадрат. Интер под Мацари не играше фудбал, некој друг спорт беше тоа, освен таа со Сасуоло, али жими еден брат немам поима како успеале дечките да примат 7 комада...

Манчини штотуку го презеде Интер, и одма уште вчера се видоа промени, и тоа на добро. Нормално, не може се од одма да биде тип топ, али мислам дека ќе се средат работите. Сменета е конечно таа глупа и одвратна 3-5-2 формација и го немаше тоа мачење да се дојде до обид за центаршут. Сега сакаа повеќе да пробиваат по средината али Ковачиќ беше одлично чуван, за ова капа доле за Пипо.

Значи муабетот ми е дека и двете екипи се лоши само Милан е полош, т.е. вчера беше полош. Интер додека играше пресинг и додека стискаше не можеа 3-4 паса да сврзат, тотално неповрзано играа. Али како сакате, не мислам сега да се докажувам кој и колку е подобар, останува да видиме во остатокот од сезоната. Ни следи меч со Рома кој сигурно го губиме а после тоа очекувам добра серија победи и конечно да тргне на арно работава.

@Curva_sud
Брату, Хуан вчера ги доби сите дуели со Торес, али ок за во Сасуоло е. :)
Како бе сигурно го губите?

Рома не е сјајна во последно време. А и плус тоа за нас треба да придонесете малку :noze:

Манчини нели Јувенташ беше, има да ги стегне Интеровците и да ги тепа Рома. Чоекот ќе сака на крај на сезона како фан да се израдува барем. :D

Овој Дибала добар бе, фина техника има, одлично изработен шут и е доста продорен и брз, може да постане комплетен шпиц(y)

Зампарини рекол дека ни 70 милиони нема да бидат доволни да го продаде.

Сега фали уште за мамката да се фатат некои од клубовите, налик ПСЖ кога дотичниот рече дека ни едната копачка на Пасторе нема да ја продаде за 3-40 милиони, а овие кога му понудија 40 и кусур го продаде во истата секунда :pos:

Инаку каков натпревар Џенова-Палермо :cuc:

Последно уредено:
Како бе сигурно го губите?

Рома не е сјајна во последно време. А и плус тоа за нас треба да придонесете малку :noze:
Далеку сме од Рома моментално, плус во Рим стандард тешко играме, сме губеле дури и во времето на Мурињо. А за вас најмалце ќе играме веруј. :D Ја да сум тренер и 20-0 би изгубил само Јуве да не освои титула. :D

Далеку сме од Рома моментално, плус во Рим стандард тешко играме, сме губеле дури и во времето на Мурињо. А за вас најмалце ќе играме веруј. :D Ја да сум тренер и 20-0 би изгубил само Јуве да не освои титула. :D
Б-комплекси much ?

:icon_mrgr:

Б-комплекси much ?

:icon_mrgr:
Боље да им дадам на Рома или некој друг титула отколку на некој што местел титули во минатото. :D
Мада овој меч не е никаков пресуден фактор во битката за титулата. Ја не се откажувам од позитивен резултат али само сум реален и мислам дека ќе тепа Рома затоа што се далеку поквалитетни од нас.

Интер игра добро против јаките екипи а губи од последниот. Јас мислам дека ќе испадне нерешено.

“Italian football is a bit like England before the Premier League. They’ve never really had to go out and pro-actively sell the game beyond their country.

Сите го гледат проблемот па и новиот директор на Интер коj само што пристигна во Италија, само ФИГЦ не

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom