Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Абе интераши, а играле а не играле за Јуве, Јуве си е бренд во Италија за сите вас, да не речам Кока Кола е за вас 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Од уста не го вади тимот, читајте му ги статусите...Legendata veli, Juventus ne pobeduva Na derbi ako ne mu poklonat dva do tri penali... I barem eden gol od ofsajd ...
Jak Sassuolo , mnogu jak !
Branko Ilievski сподели објава на Inter_Data
![]()
![]()

Незнам дали има напишано статус кога изгубивме од Џенова со 1-0. Се разбира под постовите како шлаг на торта се коментарите на Славчо Сани (фан на Јувентус) и Горанчо Крстиќ (фан на Интер)... штета што Панче Малдини не му коментира на статусиве, ќе паѓаше голем сеир. Штета незнам дали Стево има ФБ, па да видам тој што јаде гомна за Интер
Најискрено, ептен ми фалат Бранко и Стево да коментираат некој натпревар во Серија А, па макар тоа било и дерби на колото помеѓу Киево и Сасуоло. Богзнае колку се рчкаат таму во Телма секој ден за фудбалов
Ме фати носталгија за великаниве на спортското новинарство![]()
Не знам дали го знајте Зоран Мишевски новинарот од битолската телевизија Тера...пред повеќе од 10 години Тера пренесуваше Италјанско првенство и чоекот беше(и сеуште е) како под лента кога коментира спортски натпревари и не застанва од зборвање..изгорен фан на Јувентус и со цел град само за Јувентус се расправа....Зоран е Калински за Бранко и Стево

Никад не сум бил против кладба, напротив, интересно ми е и имам мотив повеќе за навивање. Утре тепаме ама ете да има и кладба со некој од римјанивеДека ќе го папате?![]()
Ама сега дојде шалов, нема ни две утакмици на клупа....а вие сте се залетале ко точак на удолнинаНикад не сум бил против кладба, напротив, интересно ми е и имам мотив повеќе за навивање. Утре тепаме ама ете да има и кладба со некој од римјаниве![]()

Се спремаат нашиве за вашиве, 6ти Јануари е порниќотАма сега дојде шалов, нема ни две утакмици на клупа....а вие сте се залетале ко точак на удолнина
Ако де, добро е да се рчните, млитава ни е темава![]()