Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Тргнав да терам сеир со Јуве во темава после примениот гол од Олимпијакос, но кога ќе размислам не ми е баш до заебанција, па мајко му стара толку ли ни е катастрофа лигата, дали Рома и Јуве оваа година се дури и помалку од средни тимови во Европа ? :confused:

Јувенташи не сакам да ве слушнам да кажете *Гранде Јуве*, волку сме биле јаки и такви приказни, а истото важи и за нас фановите на Рома(без разлика кој ќе освои скудето), на лето чекор понапред кога се во прашања засилувањата, тука го вклучувам и Интер бидејќи по Рома и Јуве тие се екипата која би требало да биде финансиски моќна да купува на пазарот, a се надевам и во Милан ќе се деси чудо(Берлу ќе го продаде тимот) па да тргне работата.

ај бе ти е гајле битно групи да поминеме (заедно) како - така :D

Тргнав да терам сеир со Јуве во темава после примениот гол од Олимпијакос, но кога ќе размислам не ми е баш до заебанција, па мајко му стара толку ли ни е катастрофа лигата, дали Рома и Јуве оваа година се дури и помалку од средни тимови во Европа ? :confused:

Јувенташи не сакам да ве слушнам да кажете *Гранде Јуве*, волку сме биле јаки и такви приказни, а истото важи и за нас фановите на Рома(без разлика кој ќе освои скудето), на лето чекор понапред кога се во прашања засилувањата, тука го вклучувам и Интер бидејќи по Рома и Јуве тие се екипата која би требало да биде финансиски моќна да купува на пазарот, a се надевам и во Милан ќе се деси чудо(Берлу ќе го продаде тимот) па да тргне работата.
Брат не знам за Рома, ама Јувентус од корен треба да се промени за во Европа. Кога ќе се сетам дека пред 10-11 години грциве глупи со 7 гола си отидоа од Торино и тоа со втор состав ми се плаче да ти кажам. Не се навикнати на таков интензитет каков што има во Европа, едноставно премногу е бавен фудбалот во Италија за да може да се игра истата игра. За нас важи тоа веќе подолго време, потребата од технички потковани играчи кои комбинираат техника и брзина за дуели еден на еден и за влечење контри. Доведување на барем двајца такви играчи е првиот од неколкуте чекори што Јувентус треба да го направи за да се подобри во Европа.

Еден од чекорите се разбира е и психолошкиот план, бидејќи со шансите што ги создадовме требаше 10 пати да се затресе мрежата на Олимпијакос овие два натпревари, а ние тек едвај еден победивме и тоа само со 3-2.

GRANDE JUVE !!!

Овој Јуве во споредба со оној тим што беше до пред 2006 година е "SEOSKI JUVE":ROFLMAO:
Ретко кој тим и од денешен аспект шо би се споредил со тој Јуве од тоа време не би бил "Сеоски" :coffee:

Ретко кој тим и од денешен аспект шо би се споредил со тој Јуве од тоа време не би бил "Сеоски" :coffee:

да, штета што заврши така неславно и оцрнето, #sreia b:icon_lol:

да, штета што заврши така неславно и оцрнето, #sreia b:icon_lol:
Од Б , назад у А , и пак застанаа на тронот, не еднаш, не двапати , ТРИПАТИ во низа досега.

А где је Рома ??? :свиркам:

Од Б , назад у А , и пак застанаа на тронот, не еднаш, не двапати , ТРИПАТИ во низа досега.

А где је Рома ??? :свиркам:

од мојот почетен пост,ти сега си надвор од темата и дискусијата што ја водиме, доколку тераш вака, сега можеш да почнеш да ме заебаваш и дека имате 10 пати повеќе скудета од нас,али повторувам испаѓаш надвор од тема:P

од мојот почетен пост,ти сега си надвор од темата и дискусијата што ја водиме, доколку тераш вака, сега можеш да почнеш да ме заебаваш и дека имате 10 пати повеќе скудета од нас,али повторувам испаѓаш надвор од тема:P
Ти ми реплицираш,ја ти идам контреплика, џабе се љутиш :pipi:

Рома ќе успее денеска да не прими пак многу голови?

Само не сакам како Ливерпул вчера пичкарски да излезат на теренот, без верба дека можат да извадат солиден резултат. Или нека изгубат машки, или воопшто нека не излегуваат на теренот.

Рома има да изненади денес, и сите ќе се скријат :D

stvarno be, se zamisliv i si vikam eeeee juve igrase i vo seria B, se vrati od tamu, osvoi 3 tituli a Roma seuste ne osvoi skudeto ...

па богами и наполи уште не освои скудето... да не праиме муабет за фиорентина каљари лацио дориа џенова и тн :гомце:

Сега притисокот е врз Јуве,Рома,Интер,Наполи итн итн пошо они може да останат со "zero tituli" сезона пошо Милан си го освои Берлускони купот.

Чао пичиња!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom