Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Како може Ајакс да нема ниеден младинец во прв тим, не е могуче, мора да е некоја грешка.

Во табелата е претставен бројот на играчи кои потекнуваат од младинските школи на тимовите а играат во Топ - 5 лигите. Пошто холандската не е меѓу нив, играчите кои се излезени од школата на Ајакс а сеуште играат во него не се бројат.

Во табелата е претставен бројот на играчи кои потекнуваат од младинските школи на тимовите а играат во Топ - 5 лигите. Пошто холандската не е меѓу нив, играчите кои се излезени од школата на Ајакс а сеуште играат во него не се бројат.
А да, у право си, не сум го приметил тоа :)

На Фиорентина најомразен ривал е Јуве имат ривалство со сите екипи а се пријатели со Торино.Омразата кон Јуве им е толку голема што се спријателија со Ливерпул омразен од сите италијанци.
А за Рома на нас природно сите ни се непријатели затоа што сме сами против сите :D.
проблемот е што никој не е против вас освен Лацијалите.

Што се попаливте ко мајмуни бе суртуци едни :icon_lol: Три збора ќе пишам и 3 страни напишавте, забегавте... реков да не ме замарате, а вие дремете на форумов ко комшија на прозор :facepalm: не ви бега форумот не се скирајте... ова испаѓа дека со проста реченица како мајмуни ве запалив, а овие Миланезиве пустите почнаа со прогнози дупла победа, 1и3+ :) Баш сте срцки. Ај сега уште 5 страни напишете....

Што се попаливте ко мајмуни бе суртуци едни :icon_lol: Три збора ќе пишам и 3 страни напишавте, забегавте... реков да не ме замарате, а вие дремете на форумов ко комшија на прозор :facepalm: не ви бега форумот не се скирајте... ова испаѓа дека со проста реченица како мајмуни ве запалив, а овие Миланезиве пустите почнаа со прогнози дупла победа, 1и3+ :) Баш сте срцки. Ај сега уште 5 страни напишете....
:pos:

Aj ne zamaraj. [emoji86]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Кур те боли тебе, си славиш 3 дена бодче ко Ивкова слава, нив остај ги нека дремат на форум.

Хехехехехеххехеххехеххе, зосто ме замарас бе брат?

хехеххеххех

А БЕ ИДИ У КУРАЦ БЕ.. :@ :@ :@

Ако има еден нормален у тимов од higher ups до играчи еве на..

вуки заборави да не зеза и од другите лажни профили што му се на кајгана..пошо од цел балкан само он е за фиорентина :icon_lol: ќе постирав едно видео ама жал ми е да го снема од тема..кај е 1 само... :свиркам:

Иначе Џак какво голчиште даде..:vozbud:

Ко договорени италијаниве... све тапа!

Хахаха Мизеррррииииииииииииииии

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Антонини беееееееееееееее :eek:

Офсајд беше... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom