Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Ај батали, да не се потсопнеш некад таму па испаднеш и кога ќе го најдат од МВР постов ја да го јадам стапот.Таму трчам бе, види го.
Дај некој поасален![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај батали, да не се потсопнеш некад таму па испаднеш и кога ќе го најдат од МВР постов ја да го јадам стапот.Таму трчам бе, види го.
Дај некој поасален![]()
Дај Боже, зашо за се што навивам пропаѓа у моментов. Надал повреден, Лејкерс мизерии, Интер јадни... јас беден[DOUBLEPOST=1411944037][/DOUBLEPOST]4:33 @Mondonico По кој основ има пенал објасни ми?
go postuem ko trener konte dosta, ima pricina i zasto celo vreme go spomnuvam, zasto macari se smeta za covek koj ja izmislil toplata voda, odnosno, difesa e tre formacijata sto nema blage veze. A Konte bar za italijanski uslovi do perfekcija ja ima razraboteno, i pristapot mu e onoj vistinskiot potreben za osvojuvanje na Skudetoto, odnosno atak na istoto. Macari igra apla defanzivna formacija sto do nekade e i cudno bidejki so Napoli razlicno igrase, Konte imase eden edinstven sistem koj go forsirase protiv site i ne cepidlacese te derbi, te ovoj vakov bil doma, te onoj takov, zatoa procentot na pobedi protiv pomalite ekipi mu bese ubedlivo najdobar vo italia. Derbi sredbite jebiga, nikogas nemas garancija deka ke gi dobies ali i vo tie mecevi super stoese Juve so nego.Го читам @Syn во неговиот фан клуб.... абе мислам ќе сврши уште малце на Конте[DOUBLEPOST=1411942158][/DOUBLEPOST]
Фросе прашај ја зошто Ниги е на одмор...![]()
isto e be kako devojka da imas .. Te izdignala od mrtvite, si idel so nea dolgo vreme, ti bila kapiten vo srceto i sega te ostava zasto ? Za da ide da se ligavi so tvojot najomrazen neprijatel koj go mrazis od detstvoto .. NE , NEMA DA JA SAKAM !!Вие муабети на Сладоледџијата и ДевиАнгел да му ги правиш... не мене![]()

isto e be kako devojka da imas .. Te izdignala od mrtvite, si idel so nea dolgo vreme, ti bila kapiten vo srceto i sega te ostava zasto ? Za da ide da se ligavi so tvojot najomrazen neprijatel koj go mrazis od detstvoto .. NE , NEMA DA JA SAKAM !!
isto e be kako devojka da imas .. Te izdignala od mrtvite, si idel so nea dolgo vreme, ti bila kapiten vo srceto i sega te ostava zasto ? Za da ide da se ligavi so tvojot najomrazen neprijatel koj go mrazis od detstvoto .. NE , NEMA DA JA SAKAM !!

Чекај, кочи малку... како тоа те издигнала од мртвите? Кога ти била капитен во срцето си имал цела екипа таму? Зошто побогу би имал најомразен непријател од детство?isto e be kako devojka da imas .. Te izdignala od mrtvite, si idel so nea dolgo vreme, ti bila kapiten vo srceto i sega te ostava zasto ? Za da ide da se ligavi so tvojot najomrazen neprijatel koj go mrazis od detstvoto .. NE , NEMA DA JA SAKAM !!
Зошто побогу би имал најомразен непријател од детство?