Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Таму трчам бе, види го. :facepalm:
Дај некој поасален :D
Ај батали, да не се потсопнеш некад таму па испаднеш и кога ќе го најдат од МВР постов ја да го јадам стапот.

:icon_lol:

Дај Боже, зашо за се што навивам пропаѓа у моментов. Надал повреден, Лејкерс мизерии, Интер јадни... јас беден[DOUBLEPOST=1411944037][/DOUBLEPOST]4:33 @Mondonico По кој основ има пенал објасни ми?

Брат дај почни да навиваш за Јуве, барем една сезона. #хехе

@Клипче

Конте и да отиде во Милан пак нема да ја загуби почитта од мене. Фудбалот е спорт пред се и секој има право да оди да игра или да биде тренер каде сака. Тешко е малку да се подели заслугата за враќањето на Јуве од мртвите, но мислам дека Конте од таква поделба може да излезе со најголем дел.

@Stefan-kobe

Погледни на последната снимка убаво се гледа како го поткачи по левата нога со неговата десна. Покрај тоа не сретнав преглед каде што ова го оквалификуваа како погрешно досуден пенал. Се на се поентата ми беше дека Видич направи лош старт кој лесно ноже да биде изнуден како пенал.

f7d2586620435d8439fc15ad908516cd_mediagallery-page.jpg

LAPR1652_mediagallery-page.jpg

Го читам @Syn во неговиот фан клуб.... абе мислам ќе сврши уште малце на Конте :coffee:[DOUBLEPOST=1411942158][/DOUBLEPOST]

Фросе прашај ја зошто Ниги е на одмор... :(
go postuem ko trener konte dosta, ima pricina i zasto celo vreme go spomnuvam, zasto macari se smeta za covek koj ja izmislil toplata voda, odnosno, difesa e tre formacijata sto nema blage veze. A Konte bar za italijanski uslovi do perfekcija ja ima razraboteno, i pristapot mu e onoj vistinskiot potreben za osvojuvanje na Skudetoto, odnosno atak na istoto. Macari igra apla defanzivna formacija sto do nekade e i cudno bidejki so Napoli razlicno igrase, Konte imase eden edinstven sistem koj go forsirase protiv site i ne cepidlacese te derbi, te ovoj vakov bil doma, te onoj takov, zatoa procentot na pobedi protiv pomalite ekipi mu bese ubedlivo najdobar vo italia. Derbi sredbite jebiga, nikogas nemas garancija deka ke gi dobies ali i vo tie mecevi super stoese Juve so nego.

Вие муабети на Сладоледџијата и ДевиАнгел да му ги правиш... не мене :icon_mrgr:
isto e be kako devojka da imas .. Te izdignala od mrtvite, si idel so nea dolgo vreme, ti bila kapiten vo srceto i sega te ostava zasto ? Za da ide da se ligavi so tvojot najomrazen neprijatel koj go mrazis od detstvoto .. NE , NEMA DA JA SAKAM !!

isto e be kako devojka da imas .. Te izdignala od mrtvite, si idel so nea dolgo vreme, ti bila kapiten vo srceto i sega te ostava zasto ? Za da ide da se ligavi so tvojot najomrazen neprijatel koj go mrazis od detstvoto .. NE , NEMA DA JA SAKAM !!
Чекај, кочи малку... како тоа те издигнала од мртвите? Кога ти била капитен во срцето си имал цела екипа таму? Зошто побогу би имал најомразен непријател од детство?

Зошто е толку чудна темава во последно време?

абе вчера цел ден на свдба, се враќам сабајлето, отварам резултати и што да видам, Палма де Мајорка(шинтер):icon_lol:

Помина сезоната на сладоледи, кузнајт на шо е сега...:гик:

Имало полошо и од "дискусиите" за фарсополи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom