Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе му посакав успех, и никогаш да не освоеше Серија А или ЛШ/ЛЕ со вас :icon_mrgr:
А што да мислам за човекот кој играше во Јувентус 13/14 сезони, беше едно време капитен, а башка го дигна тимот од мртвите пред 3 години како тренер... да не сакаш да го мразам?:coffee:

Абе после таков потег нема ни да го сакаш ако глеаме реално.

Никад не би сакал некој што играл за Милан и остаил белег да стане тренер на Јуве/Рома/Интер/Наполи/Фиорентина додека кај другите помали тимови не е баш битно.

Леонардо пример кога стана тренер на Интер го отпишав а му има на Милан многу работи завршено.

Го читам @Syn во неговиот фан клуб.... абе мислам ќе сврши уште малце на Конте :coffee:[DOUBLEPOST=1411942158][/DOUBLEPOST]

Фросе прашај ја зошто Ниги е на одмор... :(
Море има еден се мота нис темана за Пл се шпекулира дека е нигерот,ама научно не е докажано:icon_lol:.

Иначе иам гласано дека Наполи ќе го освои скудетово годинава ..... ТИПСТЕРИШТЕ ИПОЛ СУМ :))))) Фали уште бомба да им падне на тоа стадионот или да им се активира вулкан на ова наполитанкиве смешни :pos:

Вие муабети на Сладоледџијата и ДевиАнгел да му ги правиш... не мене :icon_mrgr:
Абе добро ти кажав онака мое мислење, не е баш сеедно да се пресели у ривал ама океј, ти си знаеш како ќе се осеќаш.

Со Сладоледџијата шо муабет да праам коа Јуве му се преку кур?:icon_lol:

Еве и Мондонико може да се изјасни.

Пример мене не би ми било сеедно Пипо да е тренер на Јуве.

Иначе иам гласано дека Наполи ќе го освои скудетово годинава ..... ТИПСТЕРИШТЕ ИПОЛ СУМ :))))) Фали уште бомба да им падне на тоа стадионот или да им се активира вулкан на ова наполитанкиве смешни :pos:

И наместо лава од вулканот, ајвар ќе паѓа.... за инат на Крофната

Абе добро ти кажав онака мое мислење, не е баш сеедно да се пресели у ривал ама океј, ти си знаеш како ќе се осеќаш.

Со Сладоледџијата шо муабет да праам коа Јуве му се преку кур?:icon_lol:

Еве и Мондонико може да се изјасни.

Пример мене не би ми било сеедно Пипо да е тренер на Јуве.

Зошто бе , Пипо ние го испиливме, после распали он у Милан. :D

Професионалец е Конте , и сам има изјавено дека не би имал проблем да го предводи интер на пример, работа му е тоа.
Не е баш едноставно да дојдеш до тренерска позиција воопшто во Серие А , нема простор за бирање.

Во право си , ај мењаме тема. Џигерицата шо кажа у изјавата после утакмицата ? :icon_lol:

Во право си , ај мењаме тема. Џигерицата шо кажа у изјавата после утакмицата ? :icon_lol:

Да не бил Албин Екдал ќе тепале:love:[DOUBLEPOST=1411943789][/DOUBLEPOST]
Дека Карабах бил grande squadra :facepalm:
Од кој мост да се фрлам се мислам...

Чек оваа сезона Коби ќе распали не се фрлај:)

Да не бил Албин Екдал ќе тепале:love:[DOUBLEPOST=1411943789][/DOUBLEPOST]

Чек оваа сезона Коби ќе распали не се фрлај:)
Дај Боже, зашо за се што навивам пропаѓа у моментов. Надал повреден, Лејкерс мизерии, Интер јадни... јас беден[DOUBLEPOST=1411944037][/DOUBLEPOST]4:33 @Mondonico По кој основ има пенал објасни ми?

Дека Карабах бил grande squadra :facepalm:
Од кој мост да се фрлам се мислам...
Овој у Маџари не ти доволно висок или не можеш од теписите што ги сушат циганите горе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom