Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие двата помошници изгледа 1X или 0-2 гола ја имаа уплатено..добро бе колку гола треба да дадат за да победат?..глупаци

Онај Мацари да му ебам се најмило,Манчини за него е доктор на науки

блиску беше...ај ќе можеш тоа да направиш...дури ни икарди неможе да остане без гол 35 кола...
Ме чекаше а. :icon_lol:
Замрзна коа погоди Икарди :P штета му го поништија голот да им ебам племето мртво судиско.

Иначе за овој хернанес викавте дека треба да љубомориме? колку очаен беше само...колку топки само истроши без врска...страшно е паднат во форма и далеку е од хернанес од лацио...

Ау друже како ги глупо ги претставуваш работите. Кажав дека имаат подобра средина, затоа пишав треба да им љубомориме. И стојам на тоа... Тоа беше реакција на невидената глупост веќе неколку години да не се нафатат да го средат барем малку средниот ред. Мунтари-Поли-ДЈ, со тоа почнавме и сега останува само да се надеваме на тоа што го пишав во претходниот пост.

А за Хернанес јас пишав и порано дека е во слаба форма, а дека ретко кој Бразилец во Европа се наиграл откако ќе се доближи до триесетката... Доколку би ми била целта само да контрирам ќе ти пишев дека да играше било каде освен под Мацари, Хернанес ќе имаше подобра форма и целиот твој муабет паѓа во вода. Но, не е тоа поентата...

Почесто пишувај за да искажеш што мислиш, да браниш твои ставови низ конструктивна дискусија, некогаш ќе си во право, некогаш нешто ќе научиш, а не секој пост да ти е: ’леле ама им/му го плеснав’... :)

10405475_828439253868922_9209489556492061032_n.png

Срамота е ова, неам што да кажам - ја да сум на место на Тохир сеа, Лига на Европа ќе играм со 18та постава, по 300 гола да примаме и у ЛШ ниеден претставник да немаме за некоја година - курви

Ау друже како ги глупо ги претставуваш работите. Кажав дека имаат подобра средина, затоа пишав треба да им љубомориме. И стојам на тоа... Тоа беше реакција на невидената глупост веќе неколку години да не се нафатат да го средат барем малку средниот ред. Мунтари-Поли-ДЈ, со тоа почнавме и сега останува само да се надеваме на тоа што го пишав во претходниот пост.

А за Хернанес јас пишав и порано дека е во слаба форма, а дека ретко кој Бразилец во Европа се наиграл откако ќе се доближи до триесетката... Доколку би ми била целта само да контрирам ќе ти пишев дека да играше било каде освен под Мацари, Хернанес ќе имаше подобра форма и целиот твој муабет паѓа во вода. Но, не е тоа поентата...

Почесто пишувај за да искажеш што мислиш, да браниш твои ставови низ конструктивна дискусија, некогаш ќе си во право, некогаш нешто ќе научиш, а не секој пост да ти е: ’леле ама им/му го плеснав’... :)
Ако збориш за моментална ситуација да...ама за моментална...а иначе во главно средината им е тука негде со нашата...со оглед на тоа што Хернанес е во очајна форма...Медел, М Вила и Гуарен не се баш креативни и останува само Ковачиќ....

е сега во милан треба да се види бибер како ќе се прилагоди и монтоливо каков ќе се врати од повреда....ондак може да збориме дали треба да се љубомори за таа средина..[DOUBLEPOST=1411325132][/DOUBLEPOST]
Хернанес кој е стварно во очајна форма? и гуарин како полушпиц? јас нигде не реков дека имаме нешто поквалитетни средина ниту па дека мунтари и поли се фантастични играчи... ништо не ви е посјајна средината...т.е начинот на кој Мацари ги користи
еве ти кажав мој став и пред тоа...дека едино само на нешто што може да го сакаме да го имаме е ковачич...другиве ама во ништо не се подобро од средината која ја имаме моментално... башка ти и хернанес го наброја како дел од таа средина...

еве ти кажав мој став и пред тоа...дека едино само на нешто што може да го сакаме да го имаме е ковачич...другиве ама во ништо не се подобро од средината која ја имаме моментално... башка ти и хернанес го наброја како дел од таа средина...

Работа е што на Милан му се потребни играчи со такви карактеристики како што ги имаат тие во Интер. Не дека М’Вила и овој Мендела се нешто ептен екстра, но посебно првиот би дошол добро... Или да го имаш Гуарин место Поли... Не е работа кој што би земал. Јас воопшто не сум фан на Гуарин, но зарем не е подбро да го имаш него место Поли (кој ми е големо разочарување :( ) и Мунтари. Значи, во најмала рака, во моментов двајца можеш да земеш од кај нив, а од Милан да го задржиш само ДЈ (мислам за тројца за прв состав).

Неам коментар за судиите, најискрено. :cenzura:
Секоја ебана сезона е истата приказна, не ни се свират очигледни пенали, ни се поништуваат чисти голови, не серат со некои чудни одлуки... Ме заболе кур колку и да играл лошо Интер, сепак гол си е гол. Ајде за првата ситуација океј, имаше основа за поништување на голот, ама за втората ситуација срамота беше да се поништи голот. Ситуацијата не беше ниту сомнителна, а овој крева знаменце. :tapp: Бем ти кретен неписмен.

Работа е што на Милан му се потребни играчи со такви карактеристики како што ги имаат тие во Интер. Не дека М’Вила и овој Мендела се нешто ептен екстра, но посебно првиот би дошол добро... Или да го имаш Гуарин место Поли... Не е работа кој што би земал. Јас воопшто не сум фан на Гуарин, но зарем не е подбро да го имаш него место Поли (кој ми е големо разочарување :( ) и Мунтари. Значи, во најмала рака, во моментов двајца можеш да земеш од кај нив, а од Милан да го задржиш само ДЈ (мислам за тројца за прв состав).
Ако беше за Гуарин боље ќе си задржевме Боатенг...многу ми се некако слични незнам зашто..сеа гуарин што е боље во дефанзива иначе другото горе доле ми се тука негде...и двајцата беа одлични првата сезона и газеа...после почнаа да ги играат надвор од позиција и двајцата имаа некои нелогични шутеви ...
M'вила е класичен деструктивец...на тоа место си го имаме де јонг со двајца такви уште бетер ќе бидеме...сеа мунтари не е толку лош али некад го претерува со задржување на топката и пробување да дава некои нелогични пасови ама па доста покрива...башка еден од ретките што остава срце на терен... Проблем голем ни е нас повредата на монтоливо па де јонг мора да игра со двајца подефанзивно ориентирано б2б играчи и затоа немаат некој голем ефект..ама воопшто не е лошо да се имаат во тим ...и башка ако земеа замена за него ќе беше Лоди на 30+ години и немаше да можеме да се ослободиме од него..сега останува на бибер да видиме како ќе се снајде...

Ако беше за Гуарин боље ќе си задржевме Боатенг...многу ми се некако слични незнам зашто..

:D
Пред дваесет дена:

Гуарин е преценет играч, исто како што беше Боатенг во Милан. Ако се направи споредба помеѓу нив двајца може да се најдат доста сличности.

Но тоа не значи дека не би дошол добро, како што пишав претходно, да не се повторуваме...

Добро дојдовме до стадиум каде само може да се сложиме дека не се сложувме. :)

Кур да пуши и Валери и мајка му и сестра му и комшиката негова и пола федерација и сите се да им ебам. Него и на Мацари да му ебам се, добро бе кој кур ти е со едни палермо се пичкаш да нападнеш и се губиш у формации деген.
колку што памптам бевте против Albertini епа кој вие крив сеа не плукајте по Тавекио

Судиското тело нема никакви допирни точки со Федерацијата.

Гуарин ти физикалец шо несака да го користи мозокот ич.Баш е погодена споредбата со Боатенг.Да ги ставиш било кој од двајцата во готов тим, каде имаат уиграна и ефективна философија и систем на игра , со добри соиграчи и двајцата ќе газат, бидејки има кој да им ги покрива глупостите .Во секој друг случај изгледаат трагикомично и незаинтересирано на терен.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom