Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
не дадоа баш добра камера да се види ама мислам дека во линија беше со дефанзивец на палермо...судијава нешто ептен ги нејке интер...

Не му е прв пат на копилево Валери вака да се губи, 3 чисто гола поништени на утакмицава, после ова ако не јаде некоја казна да ти се изнаебам и у федерација и у судиска организација да ви ебем матер.

Торино без Черчи и Имобиле ќе имаат многу проблеми. Ова ќе им е 4 натпревар без постигнат гол.
Овие децата Белоти и Дибала не се лоши. :D

Еве го Ковачиќ.
Сеа уште Икарди да погоди и да ви го погребам очајниот хумор драги комшии Миланези. :icon_lol:
блиску беше...ај ќе можеш тоа да направиш...дури ни икарди неможе да остане без гол 35 кола...

Кур да пуши и Валери и мајка му и сестра му и комшиката негова и пола федерација и сите се да им ебам. Него и на Мацари да му ебам се, добро бе кој кур ти е со едни палермо се пичкаш да нападнеш и се губиш у формации деген.

ДЕБИЛУ ЕДЕН ГЛУПАВ - па цел ебан меч 95 минути преку НАГАТОМО напаѓаш ... МОРОНИШТЕ ... инвалид ќе изигра боље од Нагатомо. Играат со два сидраши, никој не нафрла.... дебили. Го вади Ковачич , го става Паласио ... ок - ХЕРНАНЕС кој кур го ставаш ДЕБИЛУ ???? 2 години е ВАН форма и НЕ НЕМАШ капацитет и знаење да го вратиш во форма.

МИ СЕ СЕРЕ значи од овој Интеров - една недела не може СРЕЌНО И ВЕСЕЛО да ми заврши .... глуперда од тренер - глуперда.

Боже сачувај - добро бе кој тренер нема план Б ??? Кој тренер освен првобитното напаѓање преку Нагатомо нема некоја backup тактика што би прошла ако е нагатомо покриен/не му иде/дудук е ???

МАЦАРИ, ете кој!

Од Ебола да умреш се да ти ебам!

Е така .... ај сеа продолжете со дискусија

Иначе за овој хернанес викавте дека треба да љубомориме? колку очаен беше само...колку топки само истроши без врска...страшно е паднат во форма и далеку е од хернанес од лацио...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom