Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ау, каков гол даде Окака за Сампдорија. :cuc: Цел натрпевар играше добро, заслужи да даде гол, како што Сампдорија заслужи да победи. Торино на првите два натпревара не покажа ништо, дали се работи за првичен шок што се без играч од кој беа зависни или толку им се можностите ќе видиме понатаму... Тешко дека ќе го повторат успехот од лани...

Интер се растари, ружната жена повторно скока од радост. :)

Игауин промаши пенал...

Боемот повторно нема среќа. :)

Овој од Сасуоло изгледа не знае да учи ни на свои грешки. Лани го сменија, па повторно го вратија, сега не верувам дека ќе го вратат. Претседателот на Сасуоло има поголеми амбиции од ова, башка што и за италијански услови имаа добар преоден рок...

А тренерот на Сасуоло не е неталентиран, играа одлично во Серие Б (беше прогласен и за најдобар тренер), но никако да направи чекор напред во неговата кариера.

Последно уредено:
da im ebam krvta na Napoli .. gi imam na livce a se mislev megju niv i Lazio, deka 1,40 i za dvete ekipi imase ... Inace Inter lapaj si 1,70 od supertip :)

Кој идиотски потег на Берарди. Судијата на 2 метри, удира со лакт и глуми.
red-card.gif

Него Додо нешто многу агресивен, на секоја утакмица се кара, се тепа. Не беше такво детето, не знам што му тураат овие во Интер.

Ќе изгубат од Интер 10-0,и следната против јак тим или нерешено или ќе ја тепаат колку да те заебат на спортска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom