Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
da im ebam krvta na Napoli .. gi imam na livce a se mislev megju niv i Lazio, deka 1,40 i za dvete ekipi imase ... Inace Inter lapaj si 1,70 od supertip :)

А јас за Фиорентина се фатив, 20мин со играч повеќе гол неможат да дадат:facepalm:

Еве им го на Наполи, минатото коло скроз незаслужено земаа три бода против Џенова, не требаше ниту еден. Фиорентина две кола само еден бод, Џенова не беше ниво како против Наполи (добро, тогаш беа и дома), но дисциплинирано и дури со играч помалку не примија гол.

Гасперини (или како што сакаат навивачите на Интер - Гасперсон) е тренер баш за ваков клуб, не би ме изненадило дури да изборат место во Европа...

Еве им го на Наполи, минатото коло скроз незаслужено земаа три бода против Џенова, не требаше ниту еден. Фиорентина две кола само еден бод, Џенова не беше ниво како против Наполи (добро, тогаш беа и дома), но дисциплинирано и дури со играч помалку не примија гол.

Гасперини (или како што сакаат навивачите на Интер - Гасперсон) е тренер баш за ваков клуб, не би ме изненадило дури да изборат место во Европа...

Не ние, ова муабетите на навивачите од Ман Утд кога Фергусон изјави дека Гасперини е одличен тренер и можен негов наследник во Јунајтед :D

Не ние, ова муабетите на навивачите од Ман Утд кога Фергусон изјави дека Гасперини е одличен тренер и можен негов наследник во Јунајтед :D
втф?ние не ни знаевме која е фацава, Навивачите на Џенова го викаа Гасперсон, језда Фергусон старееше ама ваква глупост да стресол тешко :D

втф?ние не ни знаевме која е фацава, Навивачите на Џенова го викаа Гасперсон, језда Фергусон старееше ама ваква глупост да стресол тешко :D
вистината е таа
фергусон малце удрен беше у паметот, тоа е факт
таа фаца неможе да не е удрена сепак нели
хјуз, мојс, гасперини... според него сите тие вредеа за да бидат негови наследници :D

Читав пред да дојде во Интер некоја таква статија, ама сега гледам дека Тутоспорт уствари објавиле такво нешто, што автоматски значи дека неможе многу да се верува на тоа... Ама сигурно имало нешто пошто кога дојде во Интер го прашуваа дали би сакал да ги води Манчестер, и овој рекол би му било ограмна чест бла бла.. Дури мислам дека газдата на Геноа има изјавено дека Фергусон се распрашувал за него, за помошник тренер и Прециози уствари прв го нарекол Гасперсон.

Муабетот ми беше дека никогаш немавме време да му дадеме ние некој надимак пошто само 5 утакмици ги водеше Интер :D

Муабетот ми беше дека никогаш немавме време да му дадеме ние некој надимак пошто само 5 утакмици ги водеше Интер :D
Лузерот... ама ни тоа немаше време да се фати.

za asistent se zborese eden period, ne naslednik, toa tocno e :)

Кој идиотски потег на Берарди. Судијата на 2 метри, удира со лакт и глуми.
red-card.gif

Него Додо нешто многу агресивен, на секоја утакмица се кара, се тепа. Не беше такво детето, не знам што му тураат овие во Интер.

Па за Интер игра бе брат, мора да гриза, за Рома уз курац му е, просечна екипа. :D

Икарди кине а? Зборувајте ми за тоа како Љоренте, Дестро, Торес и Марио Гомез се боље од него. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom