- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 1.644
- Поени од реакции
- 1.677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da im ebam krvta na Napoli .. gi imam na livce a se mislev megju niv i Lazio, deka 1,40 i za dvete ekipi imase ... Inace Inter lapaj si 1,70 od supertip![]()

Еве им го на Наполи, минатото коло скроз незаслужено земаа три бода против Џенова, не требаше ниту еден. Фиорентина две кола само еден бод, Џенова не беше ниво како против Наполи (добро, тогаш беа и дома), но дисциплинирано и дури со играч помалку не примија гол.
Гасперини (или како што сакаат навивачите на Интер - Гасперсон) е тренер баш за ваков клуб, не би ме изненадило дури да изборат место во Европа...

втф?ние не ни знаевме која е фацава, Навивачите на Џенова го викаа Гасперсон, језда Фергусон старееше ама ваква глупост да стресол тешкоНе ние, ова муабетите на навивачите од Ман Утд кога Фергусон изјави дека Гасперини е одличен тренер и можен негов наследник во Јунајтед![]()

Навивачите се повторно тука и целосна доминација
FORZA GRANDE LAZIO

вистината е таавтф?ние не ни знаевме која е фацава, Навивачите на Џенова го викаа Гасперсон, језда Фергусон старееше ама ваква глупост да стресол тешко![]()

втф?ние не ни знаевме која е фацава, Навивачите на Џенова го викаа Гасперсон, језда Фергусон старееше ама ваква глупост да стресол тешко![]()

Лузерот... ама ни тоа немаше време да се фати.Муабетот ми беше дека никогаш немавме време да му дадеме ние некој надимак пошто само 5 утакмици ги водеше Интер![]()
za asistent se zborese eden period, ne naslednik, toa tocno eвтф?ние не ни знаевме која е фацава, Навивачите на Џенова го викаа Гасперсон, језда Фергусон старееше ама ваква глупост да стресол тешко![]()

Кој идиотски потег на Берарди. Судијата на 2 метри, удира со лакт и глуми.![]()
Него Додо нешто многу агресивен, на секоја утакмица се кара, се тепа. Не беше такво детето, не знам што му тураат овие во Интер.