Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Келнерот го сакал Фелаини на позајмица, не ме чуди ништо од човекот што сакаше да го продаде Чаби за да собере пари за Герет Бери :D

Нормално, традиционално гласав за Фиорентина. Се надевам дека гласот ќе биде оправдан. Иако не ми се верува дека Фиорентина може нешто повеќе во ова село без кучиња лига. :D

Келнерот го сакал Фелаини на позајмица, не ме чуди ништо од човекот што го продаде Чаби за да собере пари за Герет Бери :D
За на крај да остане без двајцата :D
Одувек знале чудни трансфери да прави крофната.

И ваму имало финти :)

Каде каде подобра лига него Ла Лига.

Некој нека постира за 13/14 од ТВ права кој колку кркал кеш.

bert-doesnt-read_o_gifsoup-com.gif

Инаку @Cruise пред да почнеш да го дрвиш за Јувентус, те молам тргни го ФИАТ од аватарот :свиркам:

Не драпај и ти..Знам дека ФИАТ е во сопственост на Ањели фамилијата,а тие се газди на Јувентус..Инаку сум навивач на Реал Мадрид..

Ај линк до официјалните трансфери некој нека стави до сега на сите клубови од Италија.

Нормално, традиционално гласав за Фиорентина. Се надевам дека гласот ќе биде оправдан. Иако не ми се верува дека Фиорентина може нешто повеќе во ова село без кучиња лига. :D
зш да не? :)
Лани добро се држевме без Гомез скоро цела сезона,Роси само пола одигра...да не утнеше оној шупекон Иличич у 85 мин. у финалето ќе можевме купот да го земеме,али тоа е
годинава и покрај тоа што немаме звучни засилувања мислам дека ќе бидеме поконкурентни од лани,ако не го дадеме Квадрадо тимот горе доле ќе биде истиот од лани,значи воигран,што е добра работа и ако ги послужи здравјето Гомез и Роси топ ќе бидеме у напад
а голема надеж имам у Бернардески,ептен ми се допадна тоа што го видов од него на пријателскиве,плус самодоверба има на ниво (y)

Не знаеше шо да вратиш па за неправилно напишан збор се фати :D, душичка мори ти, сега оди погоре на товјот пост пушти го џокерот кај шо шлука и погледај го 15тина секунди, ако не ти текни зошто пушти го пак.
:tapp:

Милан пуштиле понуда за Адриен Рабио од ПСЖ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom