Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Триплете нешо ау?
coffee.gif

Иначе во Битола во еден кафич имаше тепачка помеѓу фанови на Јувентус и Барселона после вториот гол на Суарез:pos::pos::pos::pos:..какви идиоти еј,за фудбал се испотепаја:aplauz:..вистински страствени навивачи:pos:

Јас бев таму, ќе кажам само дека после вториот гол страсен навивач на Барса и познат пејач во Битола се качи на фонтаната и го извади пенисот. А дупло имаше поќе навивачи за Јуве.

Јас бев таму, ќе кажам само дека после вториот гол страсен навивач на Барса и познат пејач во Битола се качи на фонтаната и го извади пенисот. А дупло имаше поќе навивачи за Јуве.
:pos::pos: Можам да претпоставам кој е кој клошар...[DOUBLEPOST=1433741805][/DOUBLEPOST]
Триплете нешо ау?
coffee.gif
:place::place:

Јошката да не беше?:pos:..посекако ова е само форум и ништо страшно нема да се случи и да напишете кој беше за да си поиграме малце сеир:icon_lol:

Јошката да не беше?:pos:..посекако ова е само форум и ништо страшно нема да се случи и да напишете кој беше за да си поиграме малце сеир:icon_lol:

Се знај, која друга будала го прај то нешто. Уста не затвори, цела утакмица се гибаше. И така иритантна фаца има па уште со дрес дојде број 69. А за тепачката се знаеше, од почеток почнаа пријателски со скандирања од та страна се педери и на 1-0 и 1-1 почнаа со лични навреди, дури ми викаа на еден за Барса дека усташ е заради Ракитиќ навива за на крај да се чапнат.

Posle shnajderot otide i kovachot a?

Ima poseriozni pregovori?

Debili majko mila...

Па наводно овој ги договорил сите услови со Ливерпул, сега остануваат уште клубовите да се договорат... но ако е точно ова со играчот, тогаш ептен се мали шансите Интер да го држи во Милано против неговата волја

Па наводно овој ги договорил сите услови со Ливерпул, сега остануваат уште клубовите да се договорат... но ако е точно ова со играчот, тогаш ептен се мали шансите Интер да го држи во Милано против неговата волја
па нема врска тоа ако ги договорил личните услови.Клубот ако не добие добра сума за него,нема да го пуштат.
Кова миту еднаш до сега не изјави дека е незадоволен во Интер и дека сака да замине.
Ќе видиме што ќе биде

Исто како Интер што го договори Јаја Туре. Не иде нигде Кова.

Трансфер период се ближи, мора да се пишуваат глупости за да се продаваат весници и читаат онлајн страници.

Џанлука Папареста, најодвратното копиле што некогаш `лапнало` свирче.

Изгледа Морати го натерал да иде на стадион. :pos:
Папареста никогаш не беше осуден, казнет или пак никогаш не се докажа дека имал некаква вмешаност. Тој како и повеќето судии кога беа под истрага се повлече и никогаш не претрпе никаква санкција. До лани беше во Медијасет како работник во "moviola" односно прегледот на судиските одлуки после натпреварите. Мислам дека и годинава е таму, ама не пратам.

Инаку муабетите дека Моџи му влегол во соблекувална(после натпреварот Реџина-Јуве во 2004 кога Јуве во 3-4 наврати беше длабоко оштетен од Папреста) и му се заканувал останаа само муабети и шпекулации без никаков доказ. Самиот 100 пати има изјавено дека тоа никогаш не се случило. А и не фан на Јуве како што знам, бидејќи постојано лани го пецкаше Конте кога Јуве ќе добиеше помош од судиите, а тогаш кога ќе беше оштетен никогаш не ги коментираше одлуките.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom