Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Следната сезона е наша, така беше мотото?

Де Лаурентис лично ојде во Шпанија да преговара со Емери. Емери најверојатно ќе прифати понуден му е 3 годишен договор со 3.5м плата и целосна контрола од трансфери до проекти.

Малце оф топик од Сериа А
Да прашам нешто во врска со Сериа Б бидејки досега не сум го знаел тоа.

За третото место кое води во Сериа А, сакам да прашам како една екипа оди понатаму во случај кога во двомечот резултатот е изедначен т.е. екипите имаат по една победа.
Или во денешниот случај со Болоња. Гледам на резултати пишува дека Болоња оди понатаму.
Според ова ми асоцира на тоа дека екипата која била подобро рангирана во регулариниот дел во тој случај оди понатаму, но не сум сигурен...

За третото место кое води во Сериа А, сакам да прашам како една екипа оди понатаму во случај кога во двомечот резултатот е изедначен т.е. екипите имаат по една победа.
Или во денешниот случај со Болоња. Гледам на резултати пишува дека Болоња оди понатаму.
Според ова ми асоцира на тоа дека екипата која била подобро рангирана во регулариниот дел во тој случај оди понатаму, но не сум сигурен...
Мислам дека гол на гости.

Така е, Болоња оди во финале во плејоф затоа што подобро е рангирана во регуларниот дел.
Правилото за гол во гости не важи во баражот. Малку глупо е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom