Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
10610941_835285249849270_7440761683472663283_n.jpg

Well done пишале бе :pos::facepalm:

Uf malce pecnav i chuda se desile tuka :D

Inace this <<< Milan Channel are reporting that Torres is expected to arrive in Milano tomorrow morning and undergo the medical tests.

Kje pagja kvotata za kec so Lazio na 1,80 sea hohohoho

Kakvi invalidi nosime coeceeeeeeeee ama aj kje mu dadam mala shansa na Tores da se opravi ipak ne ni go donesoa Chicharito.

Ранокија и Бонучи беа главната причина што тогаш Бари кој дојде од Серија Б, заврши во горниот дел на табелата. Одкако Интер и Јувентус ги земаа овие двајца, Бари никогаш не се вратија повеќе во Серија А.... Инаку интересното е што тој период, Јувентус бил многу блиску до потпис со Ранокија, но вие сте ни го земале пред нос, па затоа нашиве решиле да ја земат "послабата" варијанта, неговиот партнер Бонинаторот :cool:

Како што кажав пред некое време, Лука Тони со 45 години, и со една нога да им игра со скинати лигаменти, пак може да им држи лекција на повеќето напаѓачи во Италија. Последнава сезона Тони докажа дека сеуште е класа играч, и многумина го потценија на 33 години сметајќи дека неможе веќе ништо да му даде на фудбалот. Овој им врати на најдобар начин, со 20 постигнати гола во Факинг Верона, и беше подобар стрелец од Тевез, Љоренте, Игуаин, Ди Натале, Паласио, Балотели, Берарди, Каљехон итн да не набројувам. Едино само Имобиле беше пред него со 22 постигнати голови. Фиорентина гадно се заеба што го даде, можеше да им биде екстра џокер од клупа. Крај на дискусијата за Тони, немора веќе ништо да пишуваш за него.
Nie od Genoa go zemavme.
Bese podelen i trebase na krajot od sezonata da go kupime no Samuel iskina ligamenti i zatoa morase na polusezona da go preplatime, roknavme 17 mil za polovinata.
Ja sum zadovolen od Ranokija, dobar igrac e spored mene i dosta potcenet.

На @Деко reloaded! шо убаво му стои аватарот, Деко брат на една недела беше кладбата, не на две години:D

Серија А се враќа на старите патеки. Какви само ѕвезди потпишаа летово :)

Мислам дека на Видич, Торес му е ноќна мора. Ако добро се сеќавам, барем 2 пати го имаат исклучено за фаул над него и уште неколку пати го направи магаре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom