Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Мацари после победата на Интер против Исланѓаните...

Гледај и учи, синко
grandpa.gif

10653635_10152360728303831_2957006705363630953_n.jpg

Шала на страна, знам дека е поставена поназад сликава, ама многу е смешна бре луѓе.... Мацари му држи предавање на Конте... Деканот и студентот:icon_lol:
Кога ја гледам сликава, одма на памет ми доаѓа ова...
А изразот на лицето на Конте... што кур замара овој.

Не бе не е распаднат, сезоната ја почнуваат без нападот што лани постигна 35 голови. Во ЛЕ се среќно поради ситуацијата со Парма. А и не е некое натпреварување кои носи пари како ЛШ. Подобро никаде отколку таму да се игра.
Без разлика што е на гостински терен коефициентот според реалнизираните трансфери треба да е 1.80 а не 2.40

па боље што е 2.4 бе,со уште една утакмица до 1.7 на иљадарче,пуна капа :D[DOUBLEPOST=1409327564][/DOUBLEPOST]П.С И Лацио Х2 товарете ја

која одбрана со Ранокија? па Рами и Алекс се сигурно поарни од нив а за Де Шиљо да не збориме, едино Абате ако игра десно или па Армеро лево е послабно. Напад да имате доста повеќе опции и Паласио е добар за оваа лига, средина нешто слично кај Милан се поголем број деструктивци тоа е мал проблем. И дај не се правите како да сте некој идеални после два натпревари со аматерчиња што се послаби од Вардар.
хахаха Рами подобар од Раонкија :pos:
Значи ја сум човек што увек го критикува Рано ради тоа што знае да направи киксеви од време на време, ама Рами човече..., не ме јеби.

Одбраната секако ни е една од најдобрите во лигата, Видиќ, Хуан и Ранокија се фантастична тројка. Го средивме и средниот ред, Мвила е одличен играч, Ковачич очекувам да проигра сезонава како што сите очекуваат од него, Хернанес е квалитетен играч. Медел не знам, го немам гледано така да ќе го преќутам. Милан не е толку послаб од Интер, или Интер да е многу појак од Милан, али сепак мислам дека сме подобри од вас сезонава, особено ради неискусниот тренер, а и ростерот.

Ипак јас оставам простор Мацари да направи глупости...

Значи ја сум човек што увек го критикува Рано ради тоа што знае да направи киксеви од време на време, ама Рами човече..., не ме јеби.

Одбраната секако ни е една од најдобрите во лигата, Видиќ, Хуан и Ранокија се фантастична тројка. Го средивме и средниот ред, Мвила е одличен играч, Ковачич очекувам да проигра сезонава како што сите очекуваат од него, Хернанес е квалитетен играч. Медел не знам, го немам гледано така да ќе го преќутам. Милан не е толку послаб од Интер, или Интер да е многу појак од Милан, али сепак мислам дека сме подобри од вас сезонава, особено ради неискусниот тренер, а и ростерот.

Изгледа го немаш гледано Рами, во Лил и во Валенсија кинеше па и во Милан полусезонава изигра екстра.

која одбрана со Ранокија? па Рами и Алекс се сигурно поарни од нив а за Де Шиљо да не збориме, едино Абате ако игра десно или па Армеро лево е послабно. Напад да имате доста повеќе опции и Паласио е добар за оваа лига, средина нешто слично кај Милан се поголем број деструктивци тоа е мал проблем. И дај не се правите како да сте некој идеални после два натпревари со аматерчиња што се послаби од Вардар.

Се додека го имате болдираниот, немаме гајле :P

aха затоа пресреќни бевте кога Ранокија го ставија за капитен.....точно е дека можеби имате подобра одбрана сезонава од милан ама дека Ранокија>Рами...мало морген...

Ова у мај ќе видиме .

Да, и Нагатомо во Чезена доминираше.

Нагасаки и сега у интер си доминира :D

aха затоа пресреќни бевте кога Ранокија го ставија за капитен.....точно е дека можеби имате подобра одбрана сезонава од милан ама дека Ранокија>Рами...мало морген...
Не ама најозбилно сеа, со што тоа Рами е подобар од Ранокија? Пишав и погоре, најслаба карика е во одбраната, во друшто на Хуан и Немања, ама сериозно со Рами го споредувате и го правите Рами подобар играч?
Со Алекс да го споредувавте ќе сфатев, добар играч со доста искуство, боље се позиционира и се, ама со Рами...
И башка многу битна работа, колку и да е добар одбранбениот играч џабе е се ако целиот тим не е како што треба. Ова важи и за голманите, колку и да е добар голманот ако не е добра одбраната а и целиот тим џабе е се.

Не ама најозбилно сеа, со што тоа Рами е подобар од Ранокија? Пишав и погоре, најслаба карика е во одбраната, во друшто на Хуан и Немања, ама сериозно со Рами го споредувате и го правите Рами подобар играч?
Со Алекс да го споредувавте ќе сфатев, добар играч со доста искуство, боље се позиционира и се, ама со Рами...
И башка многу битна работа, колку и да е добар одбранбениот играч џабе е се ако целиот тим не е како што треба. Ова важи и за голманите, колку и да е добар голманот ако не е добра одбраната а и целиот тим џабе е се.
Сакаш да кажеш Рами не е искусен? човекот има 28 години беше главен дефанзивец и во Лил ( сеа јез да не се Лил нешто ептен wow екипа ама сепак не се за потценување пошто стално вадат добри играчи) , Башка и во Валенсија исто...едино таму што имаше проблеми со тренерите и навивачите...Рами е доста цврст во одбрана, одлично знае да ја прочита игра, добар е во воздушни дуели, добро се позиционира и е едиствен централен дефанзивец моментално што е класа над другите во тимот....
За Алекс дека е подобар не е...алекс беше на времето во ПСВ ѕвер...ама сега на 32 не е баш најсјаен...

Проблемот со двојката Алекс-Рами е што и двајцата се спори и се сличен тип на дефанзивци...тоа може да претставува голем проблем за милан..запата да не правеше толку киксови ондак друга приказна ќе беше Рами-Запата или Алекс-Запата...некој што е побрз...сеа не е спиди гонзалез ама за ДЦ е прилично брз...

Точно е дека без добар голман џабе е добра одбрана и обратно...точно е дека сме и мизерни назад ама па сеа не го претерувајте и вие со споредбиве....[DOUBLEPOST=1409329968][/DOUBLEPOST]
Мексес нема константност...една ќе ја изигра како да е класа дефанзивец ама затоа наредни 2-3 киксови праи...и затоа не е баш за споредба...

Еве јас сум фан на Интер и според мене Рами е подобар од Ранокија..реално па со шо е подобар лепешкарот Ранокија од Рами?..побрз е?,подобро се поставува?,посилен е?,поцврст е?..не заебавајте Лука Тони си играше мајтап со Ранокија,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom