Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Мале сега да ги најде некој изјавите на јувенташите кога киксневме со Парма какви беа :pos::pos:.А македонскиот пуст менталитет се што нема да излезе како што треба одма е местенка.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Мале сега да ги најде некој изјавите на јувенташите кога киксневме со Парма какви беа :pos::pos:.А македонскиот пуст менталитет се што нема да излезе како што треба одма е местенка.
Море немој вашите да ги најдеме кај што се силевте дека ќе освојувате титула :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.675
Јас не тврдам дека секоја утакмица е местена,всушност јас мислам дека многу помалце се мести од колку што мислат луѓето посебно големите лиги каде во глобала подобрата и поквалитетната екипа победува..мене ме нервира ова што го прават во Италија бидејќи кога екипите се договорени тоа е толку очигледно што треба да си слеп да не го увидиш..Јувентус и претходните утакмици не му значеа воопшто и плус во меѓувреме имаше натпревар со Дортмунд па не му пречеше да победува и да излегува со максимален пристап со Џенова,Палермо,Емполи и останатите екипи каде бодовите воопшто не му значеа..ама затоа со Чезена и Парма ништо не играа и не беа заинтересирани воопшто...

.Рома истото го правеше,Интер и Милан како што немаат амбиции па да не прајме муабет,реално оваа година само Лацио е екипа за респект и ме изненадуваат што играат машки,ферски и без калкулирање да подари некаде бод или да намести нешто..секоја чест за нив[DOUBLEPOST=1428829394][/DOUBLEPOST]

Во Италија кога една екипа нема победено 5-6 кола тогаш се знае што следува...затоа денес Наполи логично е да победи,и ако не победи тогаш наредното коло милион денари ќе ставам на Наполи и ќе му ебам мамицата нивна местачка..криминално е ова што се прави во Италија
Џони, ти си убеден дека Видал намерно го промаши пеналот против Чезена, а да напоменам дека ја чекаше 2ка на тикет. Мислам океј е, не го утна намерно. И Џон Тери ваљда го утна намерно пеналот против Јунајтед во финалето од ЛШ. И што има везе ако тепале против Џенова, Палермо и Емполи, а вчера не тепале? Пак ли ќе беше истиот муабет, дека е наместено?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Џони, ти си убеден дека Видал намерно го промаши пеналот против Чезена, а да напоменам дека ја чекаше 2ка на тикет. Мислам океј е, не го утна намерно. И Џон Тери ваљда го утна намерно пеналот против Јунајтед во финалето од ЛШ. И што има везе ако тепале против Џенова, Палермо и Емполи, а вчера не тепале? Пак ли ќе беше истиот муабет, дека е наместено?
Прво ти вика дека он мисли дека не се мести многу а за секоја утакмица што го бутнала на тикет вика дека ја местат. Секој ебан зицер што нема да испадне е местен.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Прво ти вика дека он мисли дека не се мести многу а за секоја утакмица што го бутнала на тикет вика дека ја местат. Секој ебан зицер што нема да испадне е местен.
Jok..не реков дека секој ебан зицер е местен,ме имаат милиони утакмици паднато па не тврдев дека се местени,неможам на кагјана форумот за секоја утакмица да пишам и за секое ливче кое го изиграв да се жалам,обично се жалам кога ми има пукнато филмот и кога е очигледно местена затоа таков впечаток имате оставено за мене дека тврдам сите дека се местени а е далеку од тоа..напротив Ставрогин лично ме знае и знај дека не сум како оние од коперација што тресат глупости[DOUBLEPOST=1428836868][/DOUBLEPOST]
Видал намерно го промаши тој пенал и тоа никој нема да ме убеди,целосната ситуација во тој момент беше таква што Јувентус не смееше да излези и беше перфектно да се намести со оглед дека Рома-Парма заврши 0-0 и поместена и подоговрен натпревар од тој немаше..па слепец да си ќе увидиш дека тоа коло имаше мајмунлоци со оглед дека Рома играше во 15:00 ударен термин,цел свет живо диво ја играа Рома што беше преголем коефициент 1.30 и имаше огромна вредност ,и самиот Ставрогин штом тврдеше дека е местена а тој знаеш какво мислење има тогаш шо прајме повеќе муабет?....едноставно Јувентус со Чезена го гледав целиот натпревар и не смрдеше туку копаше на договорен натпреварот

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
им се смеевме на интерашите и на романистите а на нас не снајде истата работа.. Па, нормално е сега да се зезаат на наша сметка и не треба да им се замери :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.435
Поени од реакции
25.356

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ајде, не дека имаме 14 бода повеќе па киксов ни ги намали шансите за титула.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
им се смеевме на интерашите и на романистите а на нас не снајде истата работа.. Па, нормално е сега да се зезаат на наша сметка и не треба да им се замери :)
Нашиов кикс со парма и киксевите на Интер и на Рома не можеш да ги споредиш као исти... Нас не ни мења многу киксов а на Интер и на Рома и тоа како...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Нашиов кикс со парма и киксевите на Интер и на Рома не можеш да ги споредиш као исти... Нас не ни мења многу киксов а на Интер и на Рома и тоа како...
Не му го расипвај кефот. Можи ќе не стигнат сега. Осеќам дека битката за скудетото се разгорува.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.836
Поени од реакции
17.787
Ајде за многу години празникот :)
па остајте еден ден барем мерење на ташаците :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
абе знам дека не ни мења, ама сепак изгубивме од последните и не е ништо страшно да има шега на наша сметка која што и те како ја заслуживме (барем ја така осеќам) бидејќи ги зезавме нив, не за џабе е измислено: се' се враќа, се' се плаќa :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom