Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:

10454476_947370985284210_4619547559475428326_n.jpg

Мале сега да ги најде некој изјавите на јувенташите кога киксневме со Парма какви беа :pos::pos:.А македонскиот пуст менталитет се што нема да излезе како што треба одма е местенка.

Мале сега да ги најде некој изјавите на јувенташите кога киксневме со Парма какви беа :pos::pos:.А македонскиот пуст менталитет се што нема да излезе како што треба одма е местенка.
Море немој вашите да ги најдеме кај што се силевте дека ќе освојувате титула :icon_lol:

Јас не тврдам дека секоја утакмица е местена,всушност јас мислам дека многу помалце се мести од колку што мислат луѓето посебно големите лиги каде во глобала подобрата и поквалитетната екипа победува..мене ме нервира ова што го прават во Италија бидејќи кога екипите се договорени тоа е толку очигледно што треба да си слеп да не го увидиш..Јувентус и претходните утакмици не му значеа воопшто и плус во меѓувреме имаше натпревар со Дортмунд па не му пречеше да победува и да излегува со максимален пристап со Џенова,Палермо,Емполи и останатите екипи каде бодовите воопшто не му значеа..ама затоа со Чезена и Парма ништо не играа и не беа заинтересирани воопшто...

.Рома истото го правеше,Интер и Милан како што немаат амбиции па да не прајме муабет,реално оваа година само Лацио е екипа за респект и ме изненадуваат што играат машки,ферски и без калкулирање да подари некаде бод или да намести нешто..секоја чест за нив[DOUBLEPOST=1428829394][/DOUBLEPOST]

Во Италија кога една екипа нема победено 5-6 кола тогаш се знае што следува...затоа денес Наполи логично е да победи,и ако не победи тогаш наредното коло милион денари ќе ставам на Наполи и ќе му ебам мамицата нивна местачка..криминално е ова што се прави во Италија
Џони, ти си убеден дека Видал намерно го промаши пеналот против Чезена, а да напоменам дека ја чекаше 2ка на тикет. Мислам океј е, не го утна намерно. И Џон Тери ваљда го утна намерно пеналот против Јунајтед во финалето од ЛШ. И што има везе ако тепале против Џенова, Палермо и Емполи, а вчера не тепале? Пак ли ќе беше истиот муабет, дека е наместено?

Џони, ти си убеден дека Видал намерно го промаши пеналот против Чезена, а да напоменам дека ја чекаше 2ка на тикет. Мислам океј е, не го утна намерно. И Џон Тери ваљда го утна намерно пеналот против Јунајтед во финалето од ЛШ. И што има везе ако тепале против Џенова, Палермо и Емполи, а вчера не тепале? Пак ли ќе беше истиот муабет, дека е наместено?
Прво ти вика дека он мисли дека не се мести многу а за секоја утакмица што го бутнала на тикет вика дека ја местат. Секој ебан зицер што нема да испадне е местен.

Прво ти вика дека он мисли дека не се мести многу а за секоја утакмица што го бутнала на тикет вика дека ја местат. Секој ебан зицер што нема да испадне е местен.

Jok..не реков дека секој ебан зицер е местен,ме имаат милиони утакмици паднато па не тврдев дека се местени,неможам на кагјана форумот за секоја утакмица да пишам и за секое ливче кое го изиграв да се жалам,обично се жалам кога ми има пукнато филмот и кога е очигледно местена затоа таков впечаток имате оставено за мене дека тврдам сите дека се местени а е далеку од тоа..напротив Ставрогин лично ме знае и знај дека не сум како оние од коперација што тресат глупости[DOUBLEPOST=1428836868][/DOUBLEPOST]

Видал намерно го промаши тој пенал и тоа никој нема да ме убеди,целосната ситуација во тој момент беше таква што Јувентус не смееше да излези и беше перфектно да се намести со оглед дека Рома-Парма заврши 0-0 и поместена и подоговрен натпревар од тој немаше..па слепец да си ќе увидиш дека тоа коло имаше мајмунлоци со оглед дека Рома играше во 15:00 ударен термин,цел свет живо диво ја играа Рома што беше преголем коефициент 1.30 и имаше огромна вредност ,и самиот Ставрогин штом тврдеше дека е местена а тој знаеш какво мислење има тогаш шо прајме повеќе муабет?....едноставно Јувентус со Чезена го гледав целиот натпревар и не смрдеше туку копаше на договорен натпреварот

им се смеевме на интерашите и на романистите а на нас не снајде истата работа.. Па, нормално е сега да се зезаат на наша сметка и не треба да им се замери :)

Штета што ни Лорд Брозович не може да игра против Милан ради жолти картони. :angel:

Иначе ќе ви ја дупнеше глата :cool:..за вас и Бонацоли ќе ви го пуштиме :D

Ајде, не дека имаме 14 бода повеќе па киксов ни ги намали шансите за титула.

им се смеевме на интерашите и на романистите а на нас не снајде истата работа.. Па, нормално е сега да се зезаат на наша сметка и не треба да им се замери :)
Нашиов кикс со парма и киксевите на Интер и на Рома не можеш да ги споредиш као исти... Нас не ни мења многу киксов а на Интер и на Рома и тоа како...

Нашиов кикс со парма и киксевите на Интер и на Рома не можеш да ги споредиш као исти... Нас не ни мења многу киксов а на Интер и на Рома и тоа како...
Не му го расипвај кефот. Можи ќе не стигнат сега. Осеќам дека битката за скудетото се разгорува.

Ајде за многу години празникот :)
па остајте еден ден барем мерење на ташаците :)

абе знам дека не ни мења, ама сепак изгубивме од последните и не е ништо страшно да има шега на наша сметка која што и те како ја заслуживме (барем ја така осеќам) бидејќи ги зезавме нив, не за џабе е измислено: се' се враќа, се' се плаќa :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom