Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Од што презаситени извини? Од испаѓање по групи во ЛШ? Башка Јуве оваа сезона го освежи тимот со нови играчи, не е да речеш апла дека се истите па дошло до некое презаситување. Не ми е сеа целта да го изругам Алегри ради овој кикс против Интер, ама реално гледано Алегри е пичкетина и никој не може да ме убеди во спротивното. Еве ќе видите и во ЛШ за што зборам, а и во одредени утакмици од Серија А.[DOUBLEPOST=1420584206][/DOUBLEPOST]
Каков потпис бе шо бладаш?

FORZA NERESHENO :popce:

i doj ajde ne ljuti se coece da igrame.

Иначе имаше пеналче за Јуве кога Хуан Хесус го удри со лакт Киелини во 16-ник..just sayin

footballitalia‏@footballitalia

After trying to attack Icardi, Osvaldo also visibly swore at Mancini. He hasn't changed, then.

Човеков е отров во соблекувална.
Јас да сум на местото на Освалдо,ќе зеам таа куравата Вандита пред Икарди ќе ја ебам,му ебам тоа лепешкарот гелосан и глуп себичен.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

FORZA NERESHENO :popce:

i doj ajde ne ljuti se coece da igrame.
Не бе филм ќе гледам, какви човечиња какви бакрачи. :D

Иначе Интер без Хуан, Ранокија и Ковачич против Џенова. :popce: Ај првите двајца што ги нема топ, нарочито Ранокија, појак ќе е така Интер, ама Кова доста ќе фали. Се надевам само дека ќе го потпишат Шаќири и дека ќе стартуваат заедно со Подолски.

Од што презаситени извини? Од испаѓање по групи во ЛШ? Башка Јуве оваа сезона го освежи тимот со нови играчи, не е да речеш апла дека се истите па дошло до некое презаситување. Не ми е сеа целта да го изругам Алегри ради овој кикс против Интер, ама реално гледано Алегри е пичкетина и никој не може да ме убеди во спротивното. Еве ќе видите и во ЛШ за што зборам, а и во одредени утакмици од Серија А.[DOUBLEPOST=1420584206][/DOUBLEPOST]
Каков потпис бе шо бладаш?
Од Серија А едносатвно не играт со исти жар во Серија А и лани не играја се до испаѓањето од ЛШ па и тогаш беше сеисто.

Од Серија А едносатвно не играт со исти жар во Серија А и лани не играја се до испаѓањето од ЛШ па и тогаш беше сеисто.
Добро тогаш нека биде Рома шампион, па нека пробаат во ЛШ да направат нешто, иако сите знаеме дека нема теоретска шанса да освојат титула таму. Ми нема логика оваа презаситеност за која зборуваш, најискрено. Презаситеност се виде кај играчите на Интер по освојувањето на Триплетата и заминувањето на Мурињо, а кај играчите на Јувентус не гледам причина за истото...

Немој да се лажеме Деви , не ти држи вода ич ова.

Добро тогаш нека биде Рома шампион, па нека пробаат во ЛШ да направат нешто, иако сите знаеме дека нема теоретска шанса да освојат титула таму. Ми нема логика оваа презаситеност за која зборуваш, најискрено. Презаситеност се виде кај играчите на Интер по освојувањето на Триплетата и заминувањето на Мурињо, а кај играчите на Јувентус не гледам причина за истото...

Нека ја освој Рома слободно ако продолжат да се курташаат онака и да се креват во облаци нека си освој Рома никој не им брани. Би дал скудето за добар пласман во ЛШ ( не за титула секако далеку сме од тоа)

Немој да се лажеме Деви , не ти држи вода ич ова.
За кој како брат :)

Нека ја освој Рома слободно ако продолжат да се курташаат онака и да се креват во облаци нека си освој Рома никој не им брани. Би дал скудето за добар пласман во ЛШ ( не за титула секако далеку сме од тоа)

За кој како брат :)
За кого како, управо си ...

И де ако можеш нацртај ми го ова болдираново некако ,бидејки никогаш не сум можел да го сфатам .

Не стварно, заситени се од серија а Јуве. Сакат нешто повеќе, а поголемиот дел од играчите и се способни за нешто повеќе од мочанава лига. Ама каде со Алегри :pos:, и каде со засилувања како Переира и Евра :tapp:. Ми се плачеше кога дадоа 25 милиони за Мората. А кога ќе ми текна па уште дека се маваа од земја, плачеа и го колнеа Марота ради клаузата ради која Реал ќе си го врател играчиштето :vozbud::sramezliv:

Не мора за пехар од ЛШ, јас слободно би мењал титула само да за ги плесниме Баерн во нокаут двомеч, за инает на оние скакулците од фан клубо нивни

За кого како, управо си ...

И де ако можеш нацртај ми го ова болдираново некако ,бидејки никогаш не сум можел да го сфатам .
Епа едноставно е би дал Рома да освој скудетото за полу финале ЛШ.

Не стварно, заситени се од серија а Јуве. Сакат нешто повеќе, а поголемиот дел од играчите и се способни за нешто повеќе од мочанава лига. Ама каде со Алегри :pos:, и каде со засилувања како Переира и Евра :tapp:. Ми се плачеше кога дадоа 25 милиони за Мората. А кога ќе ми текна па уште дека се маваа од земја, плачеа и го колнеа Марота ради клаузата ради која Реал ќе си го врател играчиштето :vozbud::sramezliv:
Переира е доволно добар играч за ротација и има само 23 години, али Евра беше чист промаш. 20 милиони дадовме за Мората а детето не доби 2-3 утакмици со ред за да си покажи фул потенцијал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom