Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Све шо напрај Интер е поради (не)играта на Јуве во второ полувреме, сакале да признаете вие или не, тоа ќе се види на следната против Џенова.
Или можеби што Интер почна пресинг да игра па почнаа Бонучи, Киелини и компанија у нозе да им ги даваат топките?

Све шо напрај Интер е поради (не)играта на Јуве во второ полувреме, сакале да признаете вие или не, тоа ќе се види на следната против Џенова.
Zosto ne si realen i da priznaes deka Inter igrase bolje od Juve u vtoro poluvreme a ne da se vadis so defanzivna taktika ala Juve ne igrase nisto pa zatoa Inter izgledase bolje?
Jasno e deka se igraa razlicni poluvreminja i suma sumarum 1-1 e realen rezultat.

Прејаки сме за лигава
how-about-no.gif

Ништо страшно, пак сме први на табела... патем штедевме сили за да им се реваншираме на наполитанкиве... сле-де-ќо коло :icon_lol:

ќе се отрујам еј...

^^ Не се ваѓам и не сакам да правдам играчи и тим кој реално се изгуби во втор полувреме, Интер проба да игра пресинг и прво полувреме ама не му успеа пошо Јуве тогаш играше.

Се исклучија после примениот гол , незнам како си дозволија да му препуштат доминација на терен на интер.Срамота , среќа Икарди е сеоски шпиц па не ни го збрца за да не доизмоча уште толку.

Или можеби што Интер почна пресинг да игра па почнаа Бонучи, Киелини и компанија у нозе да им ги даваат топките?
Единствено нешто шо изигравте беше акцијата по која шо падна гол, ништо друго. Ниту контри два на еден и три на два не изигравте ко шо треба, ниту имавте некој концепт во напад. За борбеноста шо ја имавте си добивте бод, и секоја чест за тоа.
А дека Бонучи и Киелини ја усраја, то е факт, ама ко можеше еден Евра дооден онака да ви трча по страна шо на моменти во првото ми се чинеше Роберто Карлос го гледам многу кажва за твојо тим

Се исклучија после примениот гол , незнам како си дозволија да му препуштат доминација на терен на интер.Срамота , среќа Икарди е сеоски шпиц па не ни го збрца за да не доизмоча уште толку.

meme.jpg

Единствено нешто шо изигравте беше акцијата по која шо падна гол, ништо друго. Ниту контри два на еден и три на два не изигравте, ниту имавте некој концепт во напад. За борбеноста шо ја имавте си добивте бод, и секоја чест за тоа.
А дека Бонучи и Киелини ја усраја, то е факт, ама ко можеше еден Евра дооден онака да ви трча по страна шо на моменти во првото ми се чинеше Роберто Карлос го гледам многу кажва за твојо тим
Ne tripaj, vaka izednaceno derbi d'italia prv pat gledam. Realen rezultat e 1-1 kako i da vrtime. Dzabe ke se raspravame nema osnova za toa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom