Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde dosta e so legendive se znae koj e i sto e !!! :)
Ke bide deneska interesno tuka so ogled na natprevarot Fiorentina - Juventus (y)
Spremni li se violetovite tuka ?

1x за сите пари.

Иначе сакав у неделата да напишам еден пост околу Јуве ама изумив. Ако Јуве ја освои титулата сезонава тоа ќе биде поради неколку клучни ситуации, односно бодови. Уште од сеа може да се каже дека ако освојат титула може да се крстат во головите на Пирло и Бонучи против Торино и Рома. Едноставно некогаш е потреба и таа спортска среќа, односно одлучност на некои играчи да превземат одговорност кога е најпотребно. Некогаш е добро да се победи и при лоша игра, нешто што Мурињо 100 пати го имаше нагласено додека беше тренер на Интер.

1x за сите пари.
.

Значи сигурно тепаме
smcoffee.gif

1x за сите пари.

Иначе сакав у неделата да напишам еден пост околу Јуве ама изумив. Ако Јуве ја освои титулата сезонава тоа ќе биде поради неколку клучни ситуации, односно бодови. Уште од сеа може да се каже дека ако освојат титула може да се крстат во головите на Пирло и Бонучи против Торино и Рома. Едноставно некогаш е потреба и таа спортска среќа, односно одлучност на некои играчи да превземат одговорност кога е најпотребно. Некогаш е добро да се победи и при лоша игра, нешто што Мурињо 100 пати го имаше нагласено додека беше тренер на Интер.

Дај бе заебавај брат во Ноември и Октомври беа тие голој, до Мај има уште ехее не се заебавај :D, јес да ќе има удел и обично тие мртви утакмици го праат шампионот ама има уште ехее за играње не знајш шо бива :D[DOUBLEPOST=1417808712][/DOUBLEPOST]Respect за Фиорентина поради песната на стадион

Blink 182 - All the small things

Последно уредено:
Рицоли педер, не даде пенал на крај, уууууу :D.

Утакмицава изгледа беше играна ради реда, колку да се изигра, иначе ќе си останеа сите по дома. Бар според 2-во полувреме што го гледав.
Погба имаше една можност да подава, ама изиграваше Црни Зидан и отиде акцијата. Тоа е тоа.

1476064_750390478382556_9206071281517320522_n.jpg

Cist penal da . ama i dvete ekipi ne zasluzija 3 boda , zatoa X e sosema realen epilog od vecerasniot mec.

Ај сега биди фер и покажи ја сликата каде што топката удри во раката на Киелини во првото полувреме и каде можеше да свири пенал.

И овде можеше, но и двете ситуации беа на границата затоа што како прво не беа намерна игра со рака, а од друга страна онаа на Јуве беше на неколку секунди пред крајот што ќе беше претерано да се суди.

nenamerna igra vo dvata slucai, i vo dvata nemase penal. Mrtva utakmica, ne zasluzija ni bod da zemat dvete ekipi, bez bodovi da ostanea trebase...

Ај сега биди фер и покажи ја сликата каде што топката удри во раката на Киелини во првото полувреме и каде можеше да свири пенал.

И овде можеше, но и двете ситуации беа на границата затоа што како прво не беа намерна игра со рака, а од друга страна онаа на Јуве беше на неколку секунди пред крајот што ќе беше претерано да се суди.
Баш така...

Осминафиналните утакмици од купот ќе се играат на 14 јануари.

3RPGf18.png

Добро бе, секоја година ќе играат Јуве-Рома и Интер-Наполи во полуфинале ?:гомце:

Интер и Наполи не можат никако да играат полуфинале.
Мислев на тие вкрстувања безависно кога, секоја година истите утакмици се, дај нека менат малце.

Stvarno ovaa shema od kupov ne e smeneta edno 10 godine...Pamtim uste koga zaredija Roma i Inter so finalinjata od 2005/06 navamu..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom