Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Не би се изненадил доколку сезонава биде утнат рекордот за освоени најмногу бодови, мислам на тој што ќе ја освои Серие А.

Едно големо "браво" за Фиорентина, која зделка ја направи со купувањето на Гомез и Роси, на хартија одлично, во пракса само уништување.Цело време повредени се, едвај по 10 настапи во сезона имаат, кога и да им ја видам поставата Бабачар или Иличич им игра ЦФ.:(

@Castiel уште не си почнал да ги кинеш фиорентинците????

Лани се убиваше од карање кога беа јаки а сеа коа се тиња нигде те нема. (n)
Не ме деконцентрирај... не ми се сеа интересни...поинтересен ми е Икарди.... него ти останаа уште 35 кола.... :D ќе даде гол во некое... :P

не исполнуваме ние услови више за да се рчкаме со миланистиве :(
2-3 фана наспроти 2-30 не иде плус дрва сме годинава и којзнае ЛЕ дал ќе упикаме,наспроти нив,силен тим со големи амбиции на кои им е преодредено да освојат скудето годинава и да владеат со Серија А долги години (y)

Ќе паѓа фајт тука:))[DOUBLEPOST=1411596634][/DOUBLEPOST]
не исполнуваме ние услови више за да се рчкаме со миланистиве :(
2-3 фана наспроти 2-30 не иде плус дрва сме годинава и којзнае ЛЕ дал ќе упикаме,наспроти нив,силен тим со големи амбиции на кои им е преодредено да освојат скудето годинава и да владеат со Серија А долги години (y)

@Castiel мене вака брат..

Интересна ќе е битката за ЛШ. Ги сметав Наполи и Фиорентина за фаворити, но после неколку кола не покажаа некоја добра игра. Фиорентина е страшна во полн состав, само немаат среќа со повредите. Милан и Интер on the other hand... склопија добри тимчиња оваа сезона.

Во моментов ако би типувал на една екипа, тоа би било Интер само затоа што имаат солидна одбрана, подобра од Милан, а тоа знае да е одлучувачко на подолги стази.

https://vine.co/v/O7ExmArQUxr o_O

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom