Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не ме деконцентрирај... не ми се сеа интересни...поинтересен ми е Икарди.... него ти останаа уште 35 кола....@Castiel уште не си почнал да ги кинеш фиорентинците????
Лани се убиваше од карање кога беа јаки а сеа коа се тиња нигде те нема.![]()
ќе даде гол во некое... 
Се повреди.Не ме деконцентрирај... не ми се сеа интересни...поинтересен ми е Икарди.... него ти останаа уште 35 кола....ќе даде гол во некое...
![]()

па коа збориш пред рука... :/Се повреди.![]()
Ајде ајде, доека е повреден боцни ги фиорентинците, глеаш чекаат на тебе.па коа збориш пред рука... :/

Не бе греота се...башка еве го Mad_coko се рчка сеа со нив...кај се двајца без тројца уште толку ли да ги снема...Ајде ајде, доека е повреден боцни ги фиорентинците, глеаш чекаат на тебе.![]()

)[DOUBLEPOST=1411596634][/DOUBLEPOST]
не исполнуваме ние услови више за да се рчкаме со миланистиве
2-3 фана наспроти 2-30 не иде плус дрва сме годинава и којзнае ЛЕ дал ќе упикаме,наспроти нив,силен тим со големи амбиции на кои им е преодредено да освојат скудето годинава и да владеат со Серија А долги години![]()
Ништо брат се покрив со ќебе над глава и плачам...друго ништо не ми преостанува да напраам

IKardi Ikardi Ikardi hehehehehehМората, Мората, Мората...