Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Зарем Мората е толку слаб со левата нога, што не ни помисли да шутира на прва, туку мораше да се мести на десна и да ја промаши топката?!Со лева можеби ќе го промашеше голот, но барем ќе ја погодеше топката... :)

Зарем Мората е толку слаб со левата нога, што не ни помисли да шутира на прва, туку мораше да се мести на десна и да ја промаши топката?!Со лева можеби ќе го промашеше голот, но барем ќе ја погодеше топката... :)
Мората всушност по природа е левак, поточно шутира со лева нога.

Тогаш нека почне и да ја користи... :)
Ја користи дечкото засега онолку колку што му дозволуваат. Имаше одличен спринт против Малме кој го повлече со лева нога и го изнуди слободниот удар за 2-0. Против Удинезе исто, влезе само 5 минути и добар удар од свртување со лева имаше. Му требаат минути во нозете за да се прилагоди се гледа тоа, но потенцијалот го има.

Не би се изненадил доколку сезонава биде утнат рекордот за освоени најмногу бодови, мислам на тој што ќе ја освои Серие А.
Не верувам, лани Јуве освои 102 што се премногу... :)

Интер 110 ќе освои на крај на сезона и ќе ги бутне сите рекорди.

Абе дајте линк од пеналите за Јувентус и Интер, ме занима што пенали им свирнале.

Абе дајте линк од пеналите за Јувентус и Интер, ме занима што пенали им свирнале.
За Јуве немаше, за Интер имаше.

Не знам што прашуваш воопшто :icon_mrgr:

За Јуве немаше, за Интер имаше.

Не знам што прашуваш воопшто :icon_mrgr:
Ова ми се допаѓа, реален човек.
coffee.gif

Шала на страна, ме занима каков е критериумот сезонава за пеналите, пошо после она со Торино во првото коло и немав баш добар впечаток.

Зборувајќи за пенали Наполи биле оштетени затоа што на 2-1 пенал +црвен требаше да досудат во нивна полза.

Пеналот што го свирнаа за Јуве може и да не беше затоа што, точно имаше рака но ми стои дека си го штитеше телото. Од друга страна пред тоа имаше 2 ситуации што полесно можеше да ги свири, поточно оној врз Љоренте беше мислам доста чист.

Оној за Интер беше класика, завлекување при прекин врз Ранокија.

Видеа веројатно веќе има, а ако не утре ќе има сигурно.

Нормално, јас 1 ја имав на спортска, зашо би свиреле пенал и црвен?

Иначе само нека не тераат по старо судииве во Италија, да ми свират безвезни работи, а тука не мислам само на пеналите. Ако сакаат да се крене квалитетот на лигата мора да се смени СЕ од корен, а тука секако спаѓаат и судиите.

У право си, пред некоја година навивач на Јуве ме зезаше зошто на Џузепе Меаца немало колички за да ги изнесуваат повредените играчи кога ќе има потреба, да не ги носеле на носилка :pos:

Шала на страна, место да ги плаќаат оние слепцине на гол линија што стојат, можат да стават камери, не верувам дека коштаат повеќе од 10K евра.

Кој е тој навивач?;)

Икарди само да се опраи од повреда и нема сумња дека ќе освоите толку бодови....

Иначе што те нема да се пријавиш за фудбал? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom