Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мората всушност по природа е левак, поточно шутира со лева нога.Зарем Мората е толку слаб со левата нога, што не ни помисли да шутира на прва, туку мораше да се мести на десна и да ја промаши топката?!Со лева можеби ќе го промашеше голот, но барем ќе ја погодеше топката...![]()

Мората всушност по природа е левак, поточно шутира со лева нога.

Ја користи дечкото засега онолку колку што му дозволуваат. Имаше одличен спринт против Малме кој го повлече со лева нога и го изнуди слободниот удар за 2-0. Против Удинезе исто, влезе само 5 минути и добар удар од свртување со лева имаше. Му требаат минути во нозете за да се прилагоди се гледа тоа, но потенцијалот го има.Тогаш нека почне и да ја користи...![]()
Не верувам, лани Јуве освои 102 што се премногу...Не би се изненадил доколку сезонава биде утнат рекордот за освоени најмногу бодови, мислам на тој што ќе ја освои Серие А.

За Јуве немаше, за Интер имаше.Интер 110 ќе освои на крај на сезона и ќе ги бутне сите рекорди.
Абе дајте линк од пеналите за Јувентус и Интер, ме занима што пенали им свирнале.
Ова ми се допаѓа, реален човек.За Јуве немаше, за Интер имаше.
Не знам што прашуваш воопшто![]()
У право си, пред некоја година навивач на Јуве ме зезаше зошто на Џузепе Меаца немало колички за да ги изнесуваат повредените играчи кога ќе има потреба, да не ги носеле на носилка
Шала на страна, место да ги плаќаат оние слепцине на гол линија што стојат, можат да стават камери, не верувам дека коштаат повеќе од 10K евра.

Икарди само да се опраи од повреда и нема сумња дека ќе освоите толку бодови....Интер 110 ќе освои на крај на сезона и ќе ги бутне сите рекорди.
Абе дајте линк од пеналите за Јувентус и Интер, ме занима што пенали им свирнале.