Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
а зашто мислиш дека сеуште го нема издркано на него ?брат иди издркај го еднаш на видич ке ти помине меракот и сам ке видиш дека е дрво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а зашто мислиш дека сеуште го нема издркано на него ?брат иди издркај го еднаш на видич ке ти помине меракот и сам ке видиш дека е дрво
Не можам да го разберам мислењево. Зошто мислиш дека после една мастурбација ќе му помине меракот за Видич? Како тоа после мастурирање ќе види дека Видич е дрво? Ваљда треба да гледа фудбал за да го види тоа. Дали му е дозволено да мастурбира и понатаму мислејќи на Видич, барем додека не изгледа неколку утамици и не сфати дека Видич е дрво? Што ако дрвата му се фетиш...?брат иди издркај го еднаш на видич ке ти помине меракот и сам ке видиш дека е дрво
Не можам да го разберам мислењево. Зошто мислиш дека после една мастурбација ќе му помине меракот за Видич? Како тоа после мастурирање ќе види дека Видич е дрво? Ваљда треба да гледа фудбал за да го види тоа. Дали му е дозволено да мастурбира и понатаму мислејќи на Видич, барем додека не изгледа неколку утамици и не сфати дека Видич е дрво? Што ако дрвата му се фетиш...?
Јбг уште толку прашања имам, многу чуден пост...

Колку и да е чуден и бесмислен постот, повеќе смисла има од овој погоре, цитирам: ,,Видич е најдобар дефанзивец во лигава“, не знам чив беше.Не можам да го разберам мислењево. Зошто мислиш дека после една мастурбација ќе му помине меракот за Видич? Како тоа после мастурирање ќе види дека Видич е дрво? Ваљда треба да гледа фудбал за да го види тоа. Дали му е дозволено да мастурбира и понатаму мислејќи на Видич, барем додека не изгледа неколку утамици и не сфати дека Видич е дрво? Што ако дрвата му се фетиш...?
Колку и да е чуден и бесмислен постот, повеќе смисла има од овој погоре, цитирам: ,,Видич е најдобар дефанзивец во лигава“, не знам чив беше.

Требало да оди да ги чува децата на Макси.што се деси со икарди што го извадија толку рано ?
И најбитно, дали ова важи за сите? Дали мора секој што сака да види дали Видиќ е дрво, да го издрка на него и да му помине меракот? И дали ако го немаш издркано на Видиќ, не е можно да знаеш дали е дрво?Не можам да го разберам мислењево. Зошто мислиш дека после една мастурбација ќе му помине меракот за Видич? Како тоа после мастурирање ќе види дека Видич е дрво? Ваљда треба да гледа фудбал за да го види тоа. Дали му е дозволено да мастурбира и понатаму мислејќи на Видич, барем додека не изгледа неколку утамици и не сфати дека Видич е дрво? Што ако дрвата му се фетиш...?