Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
И Черчи кај нас. Толку Торино почна да се растура. :D

Торино го земаа Молинаро :cool:.
imgur_9CUtI.gif

W28tx6T.gif

Киево тргнале по напаѓач
Удинесе започнува нов проект за кој им се потребни искусни играчи.

#Thohir: "Per tornare in Champions serve tempo. Il nostro modello è la Costarica".

Стварно го кажал ова?

Ја мислев Галијани и Берлускони ни пуштаа нас вакви ниски ебачки изјави ама овој може да е бетер:pos::pos::pos:

#Thohir: "Per tornare in Champions serve tempo. Il nostro modello è la Costarica".

Стварно го кажал ова?

Ја мислев Галијани и Берлускони ни пуштаа нас вакви ниски ебачки изјави ама овој може да е бетер:pos::pos::pos:

Ако добро слушнав, овој од Костарика коучот кажал дека го користи Јувентус како модел за неговата репрезентација. Е сеа Тихо, пошо стана интераш мора вакви изјави да дава.:D

Сериозно, Тихо... :eek:

Nikos Overheul @noverheul · 21h
Very happy that Zdenek Zeman will be Cagliari manager next season. Those 3 months will be fun.
:pos:
Дечкото би требало да се снајде добро у помал тим ко што се снаоѓаше добро у Пескара а и да не заборавиме дека одлично работи со млади играчи. Едноставно тој напаѓачки стил ги развива нив.

Верати,Имобиле и Инсиње станаа играчи ради него. Мора да се признае.

Дечкото би требало да се снајде добро у помал тим ко што се снаоѓаше добро у Пескара а и да не заборавиме дека одлично работи со млади играчи. Едноставно тој напаѓачки стил ги развива нив.

Верати,Имобиле и Инсиње станаа играчи ради него. Мора да се признае.
images

:icon_lol::icon_lol:

Реал за 20че го зема крос..а Верона скоро 30 бараат за Итурбе...:facepalm::facepalm::facepalm:

Реал за 20че го зема крос..а Верона скоро 30 бараат за Итурбе...:facepalm::facepalm::facepalm:
20 милиони?

Ја све мислам дека накај 30 ќе биде сумата ама да немаше уште 1 година договор ќе идеше уште повисоко башка и плата испод 6 милиона евра нема да зима што значи трансферот си кошта ептен поеќе.

Итурбе кошта толку пошо Милан и Јуве влегоа во војна и скоро секој ден праќаат по некоја подобра понуда и цената отиде таму каде што е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom