Џ
Џонтра Волта
Гостин
И Черчи кај нас. Толку Торино почна да се растура. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Черчи кај нас. Толку Торино почна да се растура.![]()
#Thohir: "Per tornare in Champions serve tempo. Il nostro modello è la Costarica".
Стварно го кажал ова?
Ја мислев Галијани и Берлускони ни пуштаа нас вакви ниски ебачки изјави ама овој може да е бетер![]()
Епа силва и Ибра не се англичани....пошо вака ги преценуваат англиските играчи ќе си останат со ку*от во рака на репрезентативно ниво...
Дечкото би требало да се снајде добро у помал тим ко што се снаоѓаше добро у Пескара а и да не заборавиме дека одлично работи со млади играчи. Едноставно тој напаѓачки стил ги развива нив.Nikos Overheul @noverheul · 21h
Very happy that Zdenek Zeman will be Cagliari manager next season. Those 3 months will be fun.
![]()
Дечкото би требало да се снајде добро у помал тим ко што се снаоѓаше добро у Пескара а и да не заборавиме дека одлично работи со млади играчи. Едноставно тој напаѓачки стил ги развива нив.
Верати,Имобиле и Инсиње станаа играчи ради него. Мора да се признае.
Znaev deka ke me citira nekoj za ova ali jbg taka mi dojde. Znam deka e star ko dinosaurus Zeman xD
20 милиони?Реал за 20че го зема крос..а Верона скоро 30 бараат за Итурбе...![]()