Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Каљари решиле да не го откупат Ибро, нажалост :(

Земан во Каљари! (y)

Ќе биде интересно, неговиот инает не е за голем клуб, но за вакви како Каљари Земан е создаден. Има да бидат најголема атракција следната сезона. Сега останува да се види кој млад играч од трета лига ќе биде големото изненадување на Земан. :)

Од следната сезона новајлии ќе бидат:
Палермо :facepalm:
Емполи
Чезена

Како бе Чезена не ми се верува пак мртвите во Сериа А. Златна Латина можеше да дојде :D

Многу ми е криво Латина што не влезе,интересно тимче во секој случај каде што игра и Стефан Ристовски.Преку кур ми е од мртвите Палермо каде што ќе се убијат од местење и од секогаш гомнарите Чезена.

Многу ми е криво Латина што не влезе,интересно тимче во секој случај каде што игра и Стефан Ристовски.Преку кур ми е од мртвите Палермо каде што ќе се убијат од местење и од секогаш гомнарите Чезена.
Не играм таму. :cautious:

Позајмен е на Парма, од летово најверојатно ќе си игра кај млекарите.

Ne e vreme da se zatvori ovaa tema i normalno nova da se otvori ? :)

Ne e vreme da se zatvori ovaa tema i normalno nova da se otvori ? :)
Мислам дека пракса е да се отвара кога ќе излезе новиот распоред, а тоа е некаде кон крајот на јули месец.

Mancini’s biggest obstacle is believed to be Lazio President Claudio Lotito, who in possibly taking up the FIGC’s vice-presidency, is still seen as on bad terms with his former tactician.

пукајте, убијте ме ...

Пароло најверојатно во Лацио. Толку Парма почна да се растура. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom