Koga sme kaj tv prenosite i godinava znaci niedna nasha tv nema da prenesuva Calcio ??? Ili pak samo Arena e za ovoj region i na kolku godini imaat dogovor za prenesuvanje ?
ееее времиња...кога направивме историја станувајќи првата Италјанска екипа која што ги обедини титулите...па после управата на Интер правеше од потег на потег и убаво се сетив кога куварот Бенитез ни беше тренер
Конте веќе не е тренер на Јуве?! Ова официјално е?
Сега веднаш го посочуваат како наследник на Прандели. Не верувам дека тоа би бил изборот на Конте, ако избере да биде селектор ќе направи грешка. Ако не сега, до следното лето сигурно некој силен клуб ќе сака да го ангажира. А и тој има амбиции да направи нешто повеќе во Европа. Мислам дека и претходно големи клубови беа заинтересирани за него.
А Јуве нека не го дира Алегри, нека го земат Манчини или било кој друг.
Gledam Rabotnicki na telma i stvarno mi falja komentatorive ... Vika mn neshta ke zavisat od Vujcic po sredinata na terenot Shala na strana dajte peticija da napraemo neka davaat Calcio vaka ne ja biva
Им се смеевме на ривалите дека ги продаваат најдобрите играчи и дека имаат лоша управа, на крај и нас истото не снајде ... Како и да е, сепак ќе гледаме конкурентна сезона, но од рангот на руската или португалската лига .. Тоне ли тоне у длабоки го*на Сериа А ...
Сега читав на некоја страна дека Јуве преговара со Алегри значи не знам што мислат тие од управата, покрај Манчини, Спалети па дури и некој странски трењери ќе го носат Алегри. Свашта!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.