Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas si prasav i si dobiv kakov takov odgovor...fala mnogu do DeviAngel...pozz do site

:facepalm: glej si rabota tamu ne se brukaj...Man. Utd komu stigna noge mu digna ...
Детуле тебе ич да не те боли тулето,за кого сакам ќе навивам јасно ти е?
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 15:40 ---
Нема што да се брукам,Манчестер за Рома е институција,ако си за нив.Така да поздрав,
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 15:43 ---
Детуле тебе ич да не те боли тулето,за кого сакам ќе навивам јасно ти е?
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 15:40 ---
Нема што да се брукам,Манчестер за Рома е институција,ако си за нив.Така да поздрав,
И научи да се изразуваш убаво,пред да паметуваш овде:facepalm:.

Ако сакаат да останат во игра за излез во европа мора да запнат уште то им остана ама па и парма воопшто не се наивни тука ми се двете екипи ама мислам дека парма ќе победи...

Која црна Европа Македонија ке влезе у Европа пред лацио....

Која црна Европа Македонија ке влезе у Европа пред лацио....

То јасно со оваа игра и овај тим јасно ми е то, ама реков дека купот им е единствена шанса за наредната година или па да освојат ЕУ Лига ( ако спијам) ама се е можно во фудбалот.

Реално Лацио со овој состав нема шанса да го земе купот,можда затоа и играат со втор состав,јасно им е и на нив.А и првенството тешко им иде,наместо да се бркаат тренери,подобро би им било да земат некое засилување.Ама со овој главуч што ги води,не би ме чудело за некоја година и за опстанок да се борат.

Тони може пријатно добредојде да му приреди на Сидорф ако го назначат за тренер до тогаш :icon_mrgr:

Z

Тоа е факт без разлика кој го кажува. Како што е факт дека 11 години лацио бил во Серија б :P

Исто како што е факт дека изгубивте во финалето од нас:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom