Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
roflbot.jpg

[quote="Castiel,

Сега појасно многу ти е...а и на другите зашто милан ти е опсесија...и зашто креспо многу го сакаш ;)

А изгледа тој тебе ти е опсесија. Нема негов пост во темава а ти да не си го цитирал. Опсесија или како го викавте она, комплекси ?[/quote]
Се гледа дека Креспо болна точка ви е ....

Сега појасно многу ти е...а и на другите зашто милан ти е опсесија...и зашто креспо многу го сакаш ;)

Jас имав забораено дека Креспо воопшто играл за Милан. За мене тој во Италија секогаш ќе биде играч на Парма од шампионската генерација со Верон, Киеза, Буфон, Турам, Канаваро и останатите...

Jас имав забораено дека Креспо воопшто играл за Милан. За мене тој во Италија секогаш ќе биде играч на Парма од шампионската генерација со Верон, Киеза, Буфон, Турам, Канаваро и останатите...
Парма не биле шампиони:D

Абе вечер имало Римско дерби:vozbud:,тоа значи дека Лацио ќе ја секса волчицата.извините ама морав:icon_lol:.

Абе вечер имало Римско дерби:vozbud:,тоа значи дека Лацио ќе ја секса волчицата.извините ама морав:icon_lol:.

Лацио - Парма играат друже, да не си грешка нешто ?

Лацио - Парма играат друже, да не си грешка нешто ?
:facepalm:Тоа е не сум легнат цела вечер па почнаа дерби да ми се причинуваат:D.Штета а баш сакав да гледам римско дерби,и тоа се спремив дури убеден бев дека играат вечер:pos::pos:.

Ajde vie sledite seria a,ima sansi lazio da tepa vecer ili jok? :D

Ако сакаат да останат во игра за излез во европа мора да запнат уште то им остана ама па и парма воопшто не се наивни тука ми се двете екипи ама мислам дека парма ќе победи...

Ако сакаат да останат во игра за излез во европа мора да запнат уште то им остана ама па и парма воопшто не се наивни тука ми се двете екипи ама мислам дека парма ќе победи...

GG realno ili 0-2 gola?

Дефинитивно си најслаб! Не е ни чудо што навиваш за ланцие!
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 15:33 ---
Ajde vie sledite seria a,ima sansi lazio da tepa vecer ili jok? :D

Прашај го другарти нино ... :) ... ако има преспиено денес

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom