- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Исто како што е факт дека изгубивте во финалето од нас![]()
Баш како фактот дека ви бегаме со 20 бода на полусезона

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто како што е факт дека изгубивте во финалето од нас![]()
ooo душа тој...имаше пак кошмари од милан ?Во недела Милан игра со Верона. Дуел на кандидат за лига УЕФА со кандидат за испаѓање (Милан, да нема забуна).
Очекувам нова журка...
![]()
ooo душа тој...имаше пак кошмари од милан ?![]()
![]()
ти се извинувам од сите фанови на милан што толку многу те искомплексирал милан
![]()
Која основа ја има жити се? ај да го сватам да навива за некој тим што стварно е добар сезонава.....ама фан на јунајтед? па тие исти курац се ако не и бетер...ај милан и лани беа катастрофа...ама Јунајтед шампиони беа па сеа се за нигде...Аман бе друже, што мора секој пост да му го цитираш? Нели гледаш дека трола, а и има основа за тоа реално гледано. Ако не ти се допаѓаат неговите мислења стисни му игнор и чао пријатно, вака само џабе се труе темава со непотребни постови. Ај сеа јас да го цитирам секој член кој ќе напише пост против Интер за тоа како бил искомплексиран...
Кога ќе има легимитимност тој со збори нема да го цитирам...
Која основа ја има жити се? ај да го сватам да навива за некој тим што стварно е добар сезонава.....ама фан на јунајтед? па тие исти курац се ако не и бетер...ај милан и лани беа катастрофа...ама Јунајтед шампиони беа па сеа се за нигде...
абе како успеа да ве изврте Ставре дека е за Јунајтед, свака му част.Која основа ја има жити се? ај да го сватам да навива за некој тим што стварно е добар сезонава.....ама фан на јунајтед? па тие исти курац се ако не и бетер...ај милан и лани беа катастрофа...ама Јунајтед шампиони беа па сеа се за нигде...
абе како успеа да ве изврте Ставре дека е за Јунајтед, свака му част.)
За Парма и Динамо е.
па дека таму коментираш, не знаат дека вадиш леб на наши типовиЗа Парма и за Хајдук...
Не знам што им е филмот дека сум за Манчестер, никогаш не сум изјавил такво нешто.
па дека таму коментираш, не знаат дека вадиш леб на наши типови![]()
Lel Парма и Хајдук, муабетов не бе брат не ги слушам Металика ја мејнстрим се за мене![]()
Коментирав и во фан клубот на Милан, ама ме банираа...
Не знам зошто...
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 19:57 ---
Коментирав и во фан клубот на Милан, ама ме банираа...
Не знам зошто...
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 19:57 ---
Јас за Хајдук навивам дупло повеќе време од што ти имаш години. На Пољуд сум бил повеќе од 30 пати досега, ти Сан Сиро не можеш на мапата на градот Милано да го покажеш.
![]()
гарант дека не реметеше многу јако, не издржавме више и последна надеж да се спасиме од тебе и јаките досетки беше да се пожалиме да те банираат. Немој друг пат те молам и ние сме деца, контролирај го тоа хуморот јак и не го усмерувај на нас.