Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Oвие од федерација изгледа стварно сакаат некое време да им се играат утакмиците пред празни трибини или пак ултрасите да се соберат и да демолираат тоа стадионите..

Да им ебам матер у пичка, кај лигава е тиња, тоне у беда тие со казни за банални работи.

Си ги полнат џепчињата.

Ја наместил, ама не му кажал на Галијани :icon_lol:
го постирав зш ми беше интересна реакцијата на Берлускони .... Галијани ко ненормален скока ,рипа од радост ... овој па мртов ладен ко да треси пред 17шна девица на Бунга забава :ROFLMAO:

го постирав зш ми беше интересна реакцијата на Берлускони .... Галијани ко ненормален скока ,рипа од радост ... овој па мртов ладен ко да треси пред 17шна девица на Бунга забава :ROFLMAO:
Па за берлускони ова не беше ништо ново...по 5 пат освојуваше тогаш...му здосади веќе.... :)
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 16:33 ---
Ја наместил, ама не му кажал на Галијани :icon_lol:
од навика друже....навикнат беше да освојува ЛШ па затоа си кулира:P.... :D

видеото е од атина...2005 е турција....
можеби грешка сум ... ми се виде Ливерпул и абтоматски фидбек ти доаѓа најдобриот меч шо сум го гледал досега у мој живот е финалето во Турција , Милан-Ливерпул ... :D

можеби грешка сум ... ми се виде Ливерпул и абтоматски фидбек ти доаѓа најдобриот меч шо сум го гледал досега у мој живот е финалето во Турција , Милан-Ливерпул ... :D
па и 2005 и 2007 играа милан ливерпул во финале....првото беше 2005 во турција 3-3 па ливерпул тепаше на пенали а второто во атина милан си тепаше 2-1 :)

:pos:Флоренци какво човече.:icon_mrgr:
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 19:53 ---
Нов дуел Рома-Јуве. :)

па и 2005 и 2007 играа милан ливерпул во финале....првото беше 2005 во турција 3-3 па ливерпул тепаше на пенали а второто во атина милан си тепаше 2-1 :)

Се си мислев дека 2-0 заврши таа утакмица, али еве денес дознав дека Ливерпул дал гол на таа утакмица :ROFLMAO:

Јувентус е казнет со 10 000 € поради тоа што навивачите им светеле со ласери на противничките играчи, а Рома е казнета со 40 000 € поради тоа што нивните играчи палеле бакли и петарди на Арената. :facepalm:

30.000 евра е казната за тоа на Рома, а 10.000 се казнети поради тоа што Гарсија преку мобилен или токи-воки комуницираше со помошниците на трибината.

Инаку одбраната на голманот на Сампдорија после вториот шут на Флоренци според мене е одбрана на годината :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom