C
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oвие од федерација изгледа стварно сакаат некое време да им се играат утакмиците пред празни трибини или пак ултрасите да се соберат и да демолираат тоа стадионите..
Да им ебам матер у пичка, кај лигава е тиња, тоне у беда тие со казни за банални работи.
Ме потсетува на Втора Светска Војна
јас сум .... чекај три слики да ти постирамАнчо ти си?
го постирав зш ми беше интересна реакцијата на Берлускони .... Галијани ко ненормален скока ,рипа од радост ... овој па мртов ладен ко да треси пред 17шна девица на Бунга забаваЈа наместил, ама не му кажал на Галијани![]()
Па за берлускони ова не беше ништо ново...по 5 пат освојуваше тогаш...му здосади веќе....го постирав зш ми беше интересна реакцијата на Берлускони .... Галијани ко ненормален скока ,рипа од радост ... овој па мртов ладен ко да треси пред 17шна девица на Бунга забава![]()
од навика друже....навикнат беше да освојува ЛШ па затоа си кулираЈа наместил, ама не му кажал на Галијани![]()
грешка си бро ... ова е финалето во Турција .... ај потсети се ....Па за берлускони ова не беше ништо ново...по 5 пат освојуваше тогаш...му здосади веќе....![]()
видеото е од атина...2005 е турција....грешка си бро ... ова е финалето во Турција .... ај потсети се ....
ЈУВЕ ЗАКОН !!!!![]()
можеби грешка сум ... ми се виде Ливерпул и абтоматски фидбек ти доаѓа најдобриот меч шо сум го гледал досега у мој живот е финалето во Турција , Милан-Ливерпул ...видеото е од атина...2005 е турција....
па и 2005 и 2007 играа милан ливерпул во финале....првото беше 2005 во турција 3-3 па ливерпул тепаше на пенали а второто во атина милан си тепаше 2-1можеби грешка сум ... ми се виде Ливерпул и абтоматски фидбек ти доаѓа најдобриот меч шо сум го гледал досега у мој живот е финалето во Турција , Милан-Ливерпул ...![]()
па и 2005 и 2007 играа милан ливерпул во финале....првото беше 2005 во турција 3-3 па ливерпул тепаше на пенали а второто во атина милан си тепаше 2-1![]()
Јувентус е казнет со 10 000 € поради тоа што навивачите им светеле со ласери на противничките играчи, а Рома е казнета со 40 000 € поради тоа што нивните играчи палеле бакли и петарди на Арената.![]()