Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.321
- Поени од реакции
- 18.753
Се е во ред, само се чудам како Интер не даде некогаш гол од офсајд?? Еден барем, за повеќе не правам муабет.
Ова општо зборуваш или само оваа сезона?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се е во ред, само се чудам како Интер не даде некогаш гол од офсајд?? Еден барем, за повеќе не правам муабет.
Uvek be za juve teshka procenka, majku mu stara..На рамното 20 сантиметри како што покажа Скај. Прилично тешка одлука за донесување затоа што од прекин беше и се исчука пред да стигне до Љоренте. Линискиот судија беше малку и поназад од што треба, што придонесе мислам да не го крене знаменцето.
Uvek be za juve teshka procenka, majku mu stara..
Ова општо зборуваш или само оваа сезона?
пошто не се способни да дадт икаков гол треба автогол да си даваат другите
Оваа сезона, а и општо може да се каже. Не приметуваш дека ова се случува секој втор натпревар кога е во прашање Јувентус?
Барем не ја броиме стативата како последен човек во одбрана.
Инлер ја удри топката со намера да му ја тргне на Тевез и истата заврши во раце на Реина.
Ова е чист индиректен удар, кој со малку среќа може и гол да значи.
Ќе го преќутиме тоа.
Ako ova ti e definicija za indirekten udar, mozhes slobodno da prestanesh da gledash fudbal.Инлер ја удри топката со намера да му ја тргне на Тевез и истата заврши во раце на Реина.
Ова е чист индиректен удар, кој со малку среќа може и гол да значи.