Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Ај ќе ставам нешто од Дрогба ама да не идам оф-топик ќе гледам да е поврзано со Серија А
Koга веќе пукаме со тие куршуми...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ќе ставам нешто од Дрогба ама да не идам оф-топик ќе гледам да е поврзано со Серија А
Koга веќе пукаме со тие куршуми...
A kaj e Inzaghi?
I koj toa tamu pla4el za matuwa?
Ова беше без Дрогба
Чиста победа како солза си беше вашава ама ова моево видео е од пред 2 недели![]()
Ne znam peer samo sum slusnal muabeti kao Bobica ne bil u kafana posle feshtata u *random hotel*...Не се важи тоа, дека не сте биле под водство на богот Му.![]()
Ne znam peer samo sum slusnal muabeti kao Bobica ne bil u kafana posle feshtata u *random hotel*...
Milito proklet da si ~~~
Brat ne zaebavaj be posle ovie od Real Madrid so 10kata so kromid vie bavarcite ste edni od pogreota na forumovАко де затоа овие сезони има да слави дури досадно ќе му стане од тие слави за титули.
А вие миланските екипи цел живот ќе се тешите со сликичките од Инзаги и Милито![]()
Brat ne zaebavaj be posle ovie od Real Madrid so 10kata so kromid vie bavarcite ste edni od pogreota na forumov![]()
Ednava uspesna sezona ne menja neso mn![]()
![]()
![]()
Bundesot e posekako vash osven ako Pep ne zabega epten a u Lsh bash sakam da vidam shto ke se slucuva. Interesno kje bide da se vidi shto ke pravi Baern so Pep narednite 2-3 sezoni tamu.Штета за вас шо нема да е една. Ќе доминираме следните сезони.![]()
Не е сигурно дека ќе освојат Бундес Лига, Клоп има многу работи да каже. Страшен е Дортмунд, ќе биде тоа мртва трка за титулата.
Иначе, неам ништо против Баерн, али најслатките победи на мојот тим ги доживеав токму против овој клуб. Немаше боље филинзи од 2010 и 2011 кога ги испердашивме Баерн на Бернабеу и среде Алијанц Арената. Во вториов случај уште послатко беше што Пандев им го зачука, мерачки во 90та минута.
Се сложувам со тоа што го напиша за Дортмунд, а за второто ќе прашам нешто и сам ќе одговорам.
Што прави фан на Интер кога ќе му изгуби тимот од Ливорно или Сасуоло?
- Ја гледа 90 мин. сликата со Милито од финалето 2010 и ја лепи сликата на кајгана форум на фан на Баерн.![]()
Може да лепиме слики и од Занети со пехарот во раце.Абе ова за слатките победи спореди го со вашето од лани, до 89 против најлутиот ривал. Послатко од ова амин.
![]()