Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Немаше се до последниот натпревар Х ... па една мораше да пукни ... нема да биди италијанската лига италијанска ако нема Х :) ... инаку мислам дека заслужено според играта на двете страни да си ги поделат бодовите ... а банти се изгуби второто ... не знаеше кога да дава предност, кога да свири фаул, пенали 100 имаше на двете страни :facepalm: оф мори мајко ... незнам ова судиве шо мислат ...

Немаше се до последниот натпревар Х ... па една мораше да пукни ... нема да биди италијанската лига италијанска ако нема Х :) ... инаку мислам дека заслужено според играта на двете страни да си ги поделат бодовите ... а банти се изгуби второто ... не знаеше кога да дава предност, кога да свири фаул, пенали 100 имаше на двете страни :facepalm: оф мори мајко ... незнам ова судиве шо мислат ...

не тропај глупости.... утре е последната

11510_541148375939002_1599569701_n.jpg

no offense.

Кажав нешто за Мурињо, и одма ме нападнаа :pos:

Они се тие телохранители негови, фан клубовите Интер, Реал и Челзи. Среќа нема фанови на Порто тука инаку тешко нас. :D

Тоа се нашите касапски комшии.Само да беше последна утакмица и да ни зависеше титула од тоа се кладам дека ќе изгубеа намерно па макар и бод би им требал за опстанок.:icon_mrgr:

Они се тие телохранители негови, фан клубовите Интер, Реал и Челзи. Среќа нема фанови на Порто тука инаку тешко нас. :D

Ти се јави одма, уште ли ве копка финалето од 2010? :P

Ти се јави одма, уште ли ве копка финалето од 2010? :P

Баерн има изгубено од Интер и Челзи во финале на ЛШ. Само уште од Порто фали да изгубат :D

Баерн има изгубено од Интер и Челзи во финале на ЛШ. Само уште од Порто фали да изгубат :D

Кога пополнуваат формулари во Баерн Минхен
Име:
Презиме:
Хоби:
Фобија: Мурињо

И од Реал :icon_lol:

Де бе стави ми и ти слика па со Дрогба да се надополниш со Интерашот. :D

Баш ме интересира некој од Реал што слика ќе стави :pos:

И од Реал :icon_lol:

Де бе стави ми и ти слика па со Дрогба да се надополниш со Интерашот. :D

Баш ме интересира некој од Реал што слика ќе стави :pos:

Ај ќе ставам нешто од Дрогба ама да не идам оф-топик ќе гледам да е поврзано со Серија А :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom