Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова беше без Дрогба :D

Чиста победа како солза си беше вашава ама ова моево видео е од пред 2 недели :)

Се е тоа смислено и организирано. Јуве сакаат да си го освојат натпреварувањето чие финале се игра на нивниот стадион:)

Ne znam peer samo sum slusnal muabeti kao Bobica ne bil u kafana posle feshtata u *random hotel*...

Milito proklet da si ~~~

Ако де затоа овие сезони има да слави дури досадно ќе му стане од тие слави за титули. :D

А вие фановите на миланските екипи цел живот ќе се тешите со сликичките од Инзаги и Милито :icon_lol:

Ако де затоа овие сезони има да слави дури досадно ќе му стане од тие слави за титули. :D

А вие миланските екипи цел живот ќе се тешите со сликичките од Инзаги и Милито :icon_lol:
Brat ne zaebavaj be posle ovie od Real Madrid so 10kata so kromid vie bavarcite ste edni od pogreota na forumov :D

Ednava uspesna sezona ne menja neso mn :D :D :D

Штета за вас шо нема да е една. Ќе доминираме следните сезони. :cool:
Bundesot e posekako vash osven ako Pep ne zabega epten a u Lsh bash sakam da vidam shto ke se slucuva. Interesno kje bide da se vidi shto ke pravi Baern so Pep narednite 2-3 sezoni tamu.

p.s Zabegavme off :D dosta e

Не е сигурно дека ќе освојат Бундес Лига, Клоп има многу работи да каже. Страшен е Дортмунд, ќе биде тоа мртва трка за титулата.

Иначе, неам ништо против Баерн, али најслатките победи на мојот тим ги доживеав токму против овој клуб. Немаше боље филиг од 2010 и 2011 кога ги испердашивме Баерн на Бернабеу и среде Алијанц Арената. Во вториов случај уште послатко беше што Пандев им го зачука, мерачки во 90та минута.

Не е сигурно дека ќе освојат Бундес Лига, Клоп има многу работи да каже. Страшен е Дортмунд, ќе биде тоа мртва трка за титулата.

Иначе, неам ништо против Баерн, али најслатките победи на мојот тим ги доживеав токму против овој клуб. Немаше боље филинзи од 2010 и 2011 кога ги испердашивме Баерн на Бернабеу и среде Алијанц Арената. Во вториов случај уште послатко беше што Пандев им го зачука, мерачки во 90та минута.

Се сложувам со тоа што го напиша за Дортмунд, а за второто ќе прашам нешто и сам ќе одговорам.
Што прави фан на Интер кога ќе му изгуби тимот од Ливорно или Сасуоло?
- Ја гледа 90 мин. сликата со Милито од финалето 2010 и ја лепи сликата на кајгана форум на фан на Баерн. :D

Се сложувам со тоа што го напиша за Дортмунд, а за второто ќе прашам нешто и сам ќе одговорам.
Што прави фан на Интер кога ќе му изгуби тимот од Ливорно или Сасуоло?
- Ја гледа 90 мин. сликата со Милито од финалето 2010 и ја лепи сликата на кајгана форум на фан на Баерн. :D

:D

Може да лепиме слики и од Занети со пехарот во раце. :D Абе ова за слатките победи спореди го со вашето од лани, до 89 против најлутиот ривал. Послатко од ова амин. :D

Не можеше Рома вечно да победува. Сега очекувам еден кикс и од двата домашни натпревари :D

:D

Може да лепиме слики и од Занети со пехарот во раце. :D Абе ова за слатките победи спореди го со вашето од лани, до 89 против најлутиот ривал. Послатко од ова амин. :D

А бе може и од Занети ама филм ви е сликата со Роки Балбоа како слави со раширени раце и во позадина обавезно Иван Драго (Ван Бајтен) :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom