Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
1003923_635837986468866_1452262314_n.jpg

:D :drk:

Реал и Јуве, Барса и Милан во иста група. :facepalm: RIP италијански фудбал.

Оваа за Јувентус била бе :vozbud:

Melanie-Winiger.jpg

Реал и Јуве, Барса и Милан во иста група. :facepalm: RIP италијански фудбал.

Не се проблем Барселона и Реал,колку шо се незгодни групите во целина.Ама можам и да се кладам дека двата тима ќе продолжат понатаму

Среќа Милан ги избегна Сити и Дортмунд иначе можеа да се опростат од нокаут фазата. Јуве ќе пројде сигурно, али у задње време стандард тешки групи им се паѓаат на талијаниве. Инаку RIP италијански фудбал велам затоа што најверојатно и двете екипи ќе бидат второ пласирани и реален дострел ќе биде 1/4 финалето, ако имаат поволна ждрепка за 1/8 финалето.

Среќа Милан ги избегна Сити и Дортмунд иначе можеа да се опростат од нокаут фазата. Јуве ќе пројде сигурно, али у задње време стандард тешки групи им се паѓаат на талијаниве. Инаку RIP италијански фудбал велам затоа што најверојатно и двете екипи ќе бидат второ пласирани и реален дострел ќе биде 1/4 финалето, ако имаат поволна ждрепка за 1/8 финалето.

Italian-gestures-travel-001.jpg

:icon_mrgr:

:pos::pos: Ме изнасмеа ти еам тоа. :pos: Ја тука пробувам да објаснувам он ме трола. :D Али квалитетно нема што. :D

Им избега Ливаја на Интерашите,Алегри се заканува дека ќе си оди од Милан,Јувенташите секоја вечер имаат кошмари сонувајќи го Ештон у друг дрес....

Уживај, ќе се врати следното лето и маме ќе ебава! :)

abe proagaat milan i juve, ako nisto drugo kako vtori... tuku napoli ja naebale. najzaebana grupa imaat :) .
kje se kladi nekoj uste sega deka milan kje odigra nereseno doma protiv barcelona?

Добри се групите бе, ништо не им фали. Милан со Селтик и Ајакс мислам дека нема да има проблеми, а дури и групата на Наполи е добра. Со оглед на тоа дека со во шешир број 4 можеше да им се падне потешка група. Вака со Арсенал, Марсеј и Дортмунд мислам дека ќе можат да се борат на рамна нога.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom